Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbán Viktor Twitter-oldalán emlékezett meg az 1956-os forradalom leverésére, de az már nem merte leírni, hogy az oroszok verték le a forradalmat. Ez számos kommentelőnek feltűnt, akik nem kímélték a miniszterelnököt hozzászólásaikban. 

Orbán Viktor nagy vihart kavart a Twitteren. A miniszterelnök, aki csak nemrég regisztrált a magyarok körében kevésbé használt közösségi oldalra, ahol angol nyelvű posztjaival a nemzetközi közönséget akarja megszólítani, az 1956-os forradalom leverésének évfordulójáról emlékezett meg.

Egy félárbócra eresztett magyar zászlót mutató képet osztott meg, ami mellé angolul írta, hogy „a mai a nemzeti gyász napja”, hozzátéve, hogy „valakik leverték a forradalmat 1956-ban, de szabadságszeretetünk és a független életük szeretete máig él”. Magyarán Orbán már annyira be van rezelve az oroszoktól, hogy nem merte leírni, hogy ők verték le a forradalmat.

A hozzászólók azonnal kiszúrták Orbán Viktor gyávaságát, hogy  nem meri megnevezni, melyik ország volt az, amelyik leverte a forradalmat, és egymás után tették fel a kérdést, hogy az „ők” mégis kire vonatkozik.

Guy Verhofstadt belga európai parlamenti képviselő egy, az Orbán posztjánál is több like-ot kapó hozzászólásban közölte:

„Ők” orosz imperialisták voltak, emlékszel? „Ők” most ugyanazt teszik Ukrajnában, és „őket”,  csakúgy, mint 1956-ban, olyan emberek támogatják, mint te. A magyar kormányt gyakran kritizáló poltikus emellé egy fotót posztolt, amin Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin orosz elnök látható, mosolyogva.

Mások pszichológushoz küldték Orbánt, ők még a szabában vannak?- teszik fel a kérdést.

Megint mások gúnyosan találgatták, kikre gondolhatott Orbán Viktor, amikor azt írta, hogy „ők”. A megoldások között megjelent lehetőségként a Harry Potter-sorozat főgonosza, Voldemort, a kitalált Narnia világ szereplő, és persze az elmaradhatatlan földönkívüliek is.

Többen is felhívták a figyelmet arra, hogy Orbán Viktor a profiljában „szabadságharcosként” jellemzi saját magát. „A szabadságharcos, ahogy ők ellen harcol”

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: