Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az ismert ellenzéki jogász Czeglédy Csaba számolt be arról, hogy újabb fideszes propagandisták kapták meg, ami jár nekik: Szarvas Szilveszter és Füssy Angéla jogerősen bűnösök rágalmazás bűncselekményében. Fellebbezésnek helye nincs.

A PestiSrácok nevű szennyportál tegnap még dölyfösen kérte ki magának, hogy Baranyi Krisztina nem volt hajlandó válaszolni munkatársuk kérdéseire az ATV műsorában, aztán délután megérkezett a Fővárosi Törvényszék ítélete (27.Bf.7459/2022/4.).

Helybenhagyták az elsőfokú verdiktet: “Az elsőfokú bíróság ítéletében Szarvas Szilveszter III. r. és Füssy Angéla IV. r. vádlottakat bűnösnek mondta ki rágalmazás vétségében [Btk. 226. § (1) és a (2) bekezdés b) pontja], ezért őket megrovásban részesítette.”

A két propagandistának tehát papírja van arról, hogy hazug rágalmazók. S mivel ez már legalább a második eset, hogy jogerősen elítélték őket rágalmazás miatt, nyugodtan hívhatjuk őket visszaeső bűnözőknek.

Az eljárás során a legnagyobbat nem is ők, hanem a főnökük, Huth Gergely alakította, aki először gyáván kimenekült az eljárásból arra való hivatkozással, hogy ő általában nem olvassa el a kollégái által írt cikkeket, így a két írást, ami miatt a büntetőeljárás folyt, nem ismerte.

Majd megpróbálta mentegetni a két vádlottat, azonban a bírónő keresztkérdéseire sikerült végül ezt a választ adnia, idézem az ítélet ide vonatkozó részét: „Huth Gergely ez utóbbi nyilatkozatát a későbbiek során akként árnyalta, hogy lehetséges, hogy a kollégái nem teljes körültekintéssel végezték el az interjúban megfogalmazott tényállítások ellenőrzésével kapcsolatos feladataikat”

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy már a bíróság mondta ki, hogy össze-vissza hazudnak, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa mi is a valóság.

Mondanom sem kell, hogy a két propagandista a hazug állításokat semmivel nem tudta bizonyítani, a bíróság pedig nagyon alapos eljárást lefolytatva még azt is kimondta, hogy Füssy Angéla szavahihetősége a bizonyítékok alapján megkérdőjeleződött.
Ahogyan ígértem, nem hagyom, hogy a fideszes propagandisták megússzák a hazugságok gátlástalan terjesztését.

Szomorú csupán az, hogy „természetesen” ez követően is nekik áll majd feljebb, és a felsőbbrendűségük tudatában fogják tovább végezni jól jövedelmező „munkájukat”.
Én viszont nem csüggedek! Köszönöm, hogy mellettem álltok! Sok erőt ad.
Köszönöm dr. Litresits András barátomnak, hogy ellátta a jogi képviseletemet.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: