Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Drámai jelentést adott Jaroslaw Kaczynski, a lengyel kormánypárt, a Jog és Igazságosság (PiS) vezetője, szerinte a magyar gazdaság az összeomlás szélén van. Nem szeretnének úgy járni az uniós források ügyében, mint ahogy Orbán Viktort járt – erről beszélt nemrég a magyar miniszterelnök lengyel szövetségese.

 

A Bloomberg híradása szerint a hétvégén Andrzej Duda lengyel elnök és Jaroslaw Kaczynski, a lengyel kormánypárt, a Jog és Igazságosság (PiS) vezetője is megszólaltak arról, hogy miként áll Lengyelországnak az uniós források ügyében folytatott vitája.

A lengyel elnök a wpolityce.pl portálnak adott interjút, amely hétfőn jelenik meg. Az írás beharangozója szerint Andrzej Duda azt mondta: szerintük ők már épp elég gesztust tettek a bizottság irányába, és teljesítették azokat a feltételeket, amelyekben megegyeztek.

Mindeközben szombaton Jaroslaw Kaczynski is megszólalt, aki azt mondta: biztos benne, hogy Lengyelország megkapja a forrásokat, miután a pártja győzelmet arat a közelgő választásokon. Ugyanakkor azt is hozzátette: nem lenne szerencsés, ha olyan helyzetbe kerülnének, amilyenbe Magyarország került az uniós forrásokkal kapcsolatban.

Ma Orbánnak számos, messzemenő következményekkel járó engedményt kellett tennie az Európai Unió felé, mert a gazdaságuk egyszerűen az összeomlás szélén áll. Mi nem követhetünk el ilyen hibákat – fogalmazott a Bloomberg szerint Jaroslaw Kaczynski.

Jaroslaw Kaczynski mondatai azért is érdekesek, mert Orbán Viktor egyik legfontosabb szövetségesének számít az európai politikában. A jobboldali politikus nagyon hasonló politikát folytat, mint Orbán Viktor, de minden jel szerin neki már kezd leesni, hogy csak a szakadékba rohan, míg Orbán folyamatosan gázt ad…

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy már Orbán legfontosabb szövetsége szerint is a magyar kormány hibájából élnek rosszabbul a magyarok, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa mi a valóság.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: