Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hadházy Ákos, ahogy ő fogalmaz az ATV vezetőjének hatalmas luxusvillájánál járt, a politikus megjegyzi, hogy 360 méterre Mészáros Lőrinc házától készült videója, ami szerinte sok mindent megmagyaráz.

Hadházy Ákos egy videóban rántja le a leplet az ATV tulajdonosáról, szerinte az ATV tulajdonosa már túl közel van a NER-hez és ez a magyarázat arra, hogy

– miért hívja meg az ATV az egyik legocsmányabb propagandalap munkatársát Baranyi Krisztinát kérdező „riporternek”; – miért prédikált Németh Sándor, a Hit gyülekezet vezető lelkésze szilveszterkor arról, hogy mennyire jó a Fidesz és hogy a korrupció mennyire nem számít;

– miért nem esik szó az ATV-ben a hatvanpusztai Orbán-birtokról és úgy általában a Miniszterelnöki Szent Család iszonyatos gazdagságáról; – miért kaphatta meg a Klubrádió frekvenciáját az ATV-közeli Spirit FM; – és miért nem megyek én be már jóideje az ATV stúdiójába (közvetlenül az utóbbi, de a többi tény miatt is).

A politikus szerint ez, az átlag magyar állampolgár számára nehezen felfogható luxust jelentő épület ugyanis Németh Sándor, Hit gyülekezet vezető lelkészének lányáé, aki az ATV Zrt. egyik vezetője. A Németh család egészen furcsa körülmények között tette magáévá a korábban a Hit Gyülekezete által birtokolt ATV-t.

Hadházy azt is elmondja, hogy elmúlt években a „prédikátor” családjának számos, sok százmilliós, bizarr luxust jelentő ingatlanát is bemutatta a sajtó, de a videóban bemutatott helyszínről talán még kevesebb szó esett. A lényeget azonban a vaknak is látnia kell: ha az ATV olyan dolgot tenne, olyan dolgokról beszélne, amit a hatalom nem enged meg, vagy nem tenne meg olyan dolgokat, amit a hatalom kér, a propaganda már másnap megjelenne ezeknél az ingatlanoknál és hetekig a Németh család hihetetlen gazdagságáról ordibálna. Ki akarja ezt, ugye?

A politikus úgy vélekedik, hogy legkésőbb a Klubrádió kinyírása óta nyilvánvalónak kellene minden ellenzéki szereplő (nem csak a politikusok) számára, hogy az ATV is csak a színjáték része. Csak arra való, hogy a 150-200 ezer nézője számára azt az illúziót tartsa fenn, mintha lenne még egy szabad, közélettel foglalkozó tévéadó. Valójában azonban csak egy példa arra, hogy az még nem jelent demokráciát, ha lehet igazat IS mondani a sajtóban.

A demokrácia az lenne, ha nem a hatalom mondaná meg, hogy az igazságból mennyit és hol szabad elmondani. Az ATV-ben engednek még ellenzékieket szerepelni, de egyre kevesebbet és megvannak azok a témák (leginkább a Szent Család ügyei), amikről nem, vagy csak nagyon csendben szabad beszélni- szögezi le Hadházy Ákos

A Pesti Srácok beemelése a buliba egy újabb olyan eset, ami megerősít engem abban, hogy jól döntöttem, hogy a Klubrádió frekvenciájának elbitorlása elleni tiltakozásul nem megyek többet be az ATV-be- zárja sorait a politikus.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: