Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kárász Róbert hazudik, az ATV műsorvezetője úgy csúsztat, mint a szennymédia- nyilatkozta Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere a 24.hu-nak

Múlt pénteken Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester azt mondta az ATV Start című műsorában, hogyha tudta volna, hogy a Pesti Srácok szerzője fogja kérdezni, nem ment volna be a műsorba.

„Csodálom is, hogy ez a televízió egyáltalán beenged ebbe a stúdióba ilyen embereket, akiknek az újságíráshoz, a szakmához nulla közük van, folyamatosan mindenféle gátlás nélkül hazudoznak és csúsztatnak” – tette hozzá Baranyi Krisztina.

Akkor az ATV két műsorvezetője, Krug Emilia és Kárász Róbert is igyekezett kisegíteni a Pesti Srácok munkatársát, és jobb belátásra bírni Baranyit, de nem jártak sikerrel: a műsor végül lement úgy, hogy Baranyi nem reagált a Pesti Srácok munkatársának egyetlen kérdésére sem.

A múlt heti esethez Kárász Róbert is hozzátette a magáét nemrég: egy kommentben – melyet a mandiner.hu mentett le – azt közölte, hogy tekintettel arra, „hogy többek közt én voltam a stúdióban, elmondhatom, hogy a polgármester asszony találkozott az élő adás előtt Szalai Szilárddal. Simán mondhatta volna, hogy ebben a beszélgetésben nem vesz részt.”

A 24.hu felhívta Baranyi Krisztinát, hogy meg tudjuk, mi igaz abból, amit Kárász állít, mire a polgármester úgy reagált, hogy: Kárász Róbert hazudik, az ATV műsorvezetője pontosan úgy csúsztat és torzít, mint a szennymédia propagandistái. Egyszerűen nem igaz, amit mond. Mélységesen felháborít Kárásznak ez a hazugsága.

Baranyi azt mondja, hogy a műsor előtt nem találkozott a Pesti Srácok munkatársával. „Már benn álltunk a helyünkön Krug, Kárász, illetve én, épp ment az interjú felkonferálása, amikor a Pesti Srácoknál dolgozó fiatalember is megérkezett az utolsó pillanatokban. 20–30 másodperc múlva indult is az interjú, minderre legalább féltucatnyi tanú van. Nem igaz, amit Kárász mond, nem találkoztam az illetővel a műsor előtt.”

Kárász Róbert egyébként hamarosan távozik az ATV-től. Korábban feltűnést keltett, hogy a választások előtt együtt pózolt a Megafon propagandistáival Szijjártó Péter külügyminiszter előadása után, de többször írtunk Kárász zavaros alapítványi ügyeiről is- teszi hozzá a 24.hu

Az ATV a 24. hu kérdésére azt válaszolta, hogy Kárász valóban nem állított igazat:

Kárász Róbert az ATV engedélye nélkül kommentált a Facebookon, és mivel a leírtak nem tükrözték a valóságot, a csatorna arra kérte, hogy törölje a megjegyzését– írta a csatorna a 24.hu-nak.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: