Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A HírHugó is beszámolt róla, hogy az ellenzéki vezetésű II. kerület elment odáig, hogy ne zárjanak be a Posták, hogy lemond a bérleti díjról és kifizeti a rezsit a Posta helyet. Megjött a válasz, ami kimaxolja a pofátlanság csúcsát: bezárunk, de bérleti díjat se fizetnénk.

Besenyei Zsófia, II. kerületi képviselő számolt ba a Facebookon arról, hogy több mint százan tiltakoztunk a postabezárások ellen ma délután a Török utcai postánál.

Őrsi Gergely polgármester elmondta: Ha a posta spórolni akar, ne zárja be a postafiókokat hiszen, ingyen adunk helyiségeket és az áram- valamint a villanyszámlát is fizetjük helyettük a II. kerületben!

A II. kerülettől bérelt két fiókot ingyen adnánk bérbe a postának, sőt a gáz- és villanyszámlát is kifizetnénk a posta helyett, ha vállalnák, hogy nem zárják be a most ott működő fiókjaikat- erősíti meg a vállalást Besenyei

A posta közleménye szerint munkavállalókat nem küldenek el a bezárások miatt, és innentől egyszerű matematika, hiszen ha bérleti díjat és villany- illetve gázszámlát sem kell fizetniük a fiókokban, és dolgozókat sem küldenek el, akkor nincs miért bezárniuk, a bezárással nem történik érdemi spórolás.

Új információ, hogy ma levelet kaptunk a postától, melyben kérik a bérleti díj elengedését a bezárások idejére a két tőlünk bérelt helyiség esetében. Vagyis bezárnának, és nem fizetnének bérleti díjat.

Mi továbbra is azt ajánljuk, hogy ne zárjanak be, és akkor elengedjük a bérleti díjat, sőt rezsit is átvállalunk. Ők továbbra is spórolhatnak és kevesebb postafiókot kell bezárniuk.
A postai szolgáltatások elérését rendkívüli módon megnehezítenék a II. kerületben azzal, hogy mindössze két postát hagyna nyitva a Magyar Posta az eddigi nyolc posta helyett- írja a képviselő

Pénteken több mint százan közös levélírással, egyedi, a postabezárások ellen tiltakozó bélyegekkel igyekeztünk hangsúlyozni kérésünket, hogy ne zárják be a postákat!
Továbbra is bízom benne, hogy meghallgatják és megfontolják ajánlatunkat a Magyar Postánál, és így több postafiókot is megmenthetünk a bezárástól- zárja sorait.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: