Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Szabó Bálint egy ideig a Fidesz emberének számított, Szegeden az ellenzéki városvezető Botka László ellen akciózott. Majd ki tudja miért, de a nyáron a Fidesz ellen fordult. Most elmegyógyintézetbe zárnák.

Elrendelték Szabó Bálint letartóztatását- jelent meg pár napja a hír, az ügyészség a letartóztatás helyéül az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézet kijelölését kérte, de a bíróság ezt elutasította, mert korábbi szakértői vélemény alapján ez nem indokolt.

Szabó Bálint egy nagyon furcsa karakter. Időről- időre felbukkan a médiában csupa zűrös é zavaros ügy kíséri életútját. Először még 2004-ben az MSZP háza táján a Vas megyei tagbeléptetési botrány kapcsán kerül képbe, majd 2010 után Szegeden lesz DK tag, ahonnan kiteszik.

Ezután az ellenzéki városvezetést támadja, mindenféle apróbb cseprőbb ügyekkel, ekkor tájt mindenki úgy kezeli, mint a Fidesz emberét. Erre az is utal, hogy a Fidesz sajtója előbb szólaltatta meg Szabót, mint a helyi Fidesz elnököt.

2019-ben Szegeden önkormányzati képviselő is lesz, hogy mi történik 2022-re pontosan nem lehet tudni, de  úgy fest kiesett a pikszisből. 2022 nyarán egy botrányoktól nem mentes közgyűlésen a Magyar Libaszövetség elnökévé választják.

Ennek keretében hirdet gazdatüntetést Orbánék ellen, amelyre egyetlen egy gazda sem érkezett meg, aztán több alakalommal is Fidesz rendezvényeket zavar meg, pl Orbánék Kötcsei Piknikjét.

Most a megalapozott gyanú lényege szerint Szabó Bálint 2022. szeptember 21. napján Budapesten, az általa vezetett személygépkocsival egy rendőrségi konvoj tagjait a személyvédelmi feladatuk ellátásában a közlekedési szabályokat több esetben súlyosan megsértve, a szolgálati járműben utazók és mások testi épségét közvetlen veszélynek kitéve akadályozta.

Bár ebben az ügyben elrendelték Szabó Bálint letartóztatását- jelent meg pár napja a hír, az ügyészség a letartóztatás helyéül az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézet kijelölését kérte, de a bíróság ezt elutasította, mert korábbi szakértői vélemény alapján ez nem indokolt. Érdekes egy történet.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: