Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Lendvai Ildikó, az MSZP korábbi elnöke Facebookon írt meg egy szomorú történetet, ami remekül rávilágít arra, hogyan érett be a Fidesz gyűlölet propagandája.

Galgóczi Pétert látásból sokan ismerik. Ő az, aki kerekesszékével mindig ott van, ahol jó ügyért demonstrálnak. Még sosem beszélgettem vele, de már bólintunk, köszönünk egymásnak, ahogy mások is.

Most szívós, alapos munkával ócskavasat csináltak az autójából. A félreértések elkerülése érdekében rá is írták: „Kommunista féreg nyomorék”. Eltörték a kormányt, befújták az utasteret, eltávolíthatatlan, szilárduló habbal tették tönkre a motorház minden részét.
Galgóczi Péternek ez az autó volt a szenvedélye.

Már a jogosítványt is csak hosszas huzavona után kaphatta meg annak idején: át kellett alakítania egy kis Polskit, hogy ő is elérje a pedálokat. Aztán évtizedek munkáját és pénzét áldozta, hogy végül egy Mercedes Combit szereljen át versenyautóvá. Ez az autó több mint egy jármű: a jelképe is annak, hogy minden nehézséget leküzdve teljes életet él.
Ezért akarták tönkrezúzni: a járművet is, az esélyt is.

Mi van, vandál fiúk? Hiányzik, hogy ezt a tévészékházat nem támadhatjátok meg, hiszen a nektek tetszők ülnek benne? Kár, hogy nincs szükség újabb kopaszbulira a Választási Irodánál, mert a veszélyesnek látszó népszavazásokat immár maga a hatalom gátolja meg helyettetek?

Megvonási tüneteitek vannak, mert az istennek sem tudtok valami jó kis bunyót provokálni az erőszakmentes tüntetéseken? Megnéztem Galgóczi Péter oldalát. Ez a mottója: „Jobb élni, mint megijedni.” Szóval, fiúk, esélyetek sincs, hogy ti nyerjetek.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: