Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Még az őszi ülésszakban sikerült az ellenzéknek beégetnie Orbán Viktort, azzal a kérdéssel a parlamentben, hogy megkérdezték tőle, hogy mennyit fizet a miniszerelnök rezsire. Orbán erre az egyszerű kérdésre nem tudott válaszolni.

Még az őszi ülésszakban sikerült az ellenzéknek beégetnie Orbán Viktort, azzal a kérdéssel a parlamentben, hogy megkérdezték tőle, hogy mennyit fizet a miniszerelnök rezsire. Orbán erre az egyszerű kérdésre nem tudott válaszolni, helyette cinikusan azt felelte, hogy majd beküldi a feleségét a kérdés megválaszolására.

A helyzet vélhetően annyira kínos volt, hogy még akkor megígérte a miniszterelnök, hogy fog választ kapni az ellenzék a kérdésre. Azonban nem a feleség, hanem Orbán Viktor írta meg a válaszlevelét.

Ebből kiderül, hogy a miniszterelnök hivatalosan kettő háztartást tart fent, egyet Budapesten, egyet pedig Felcsúton. A válaszból kiderül, hogy Orbán Viktor nem tudna megélni 300 ezer forintból, ugyanis a két háztartás rezsiköltésege összesen  300571 forint.

Ennek fényében azért elég elgondolkodtató, hogy az Orbán-kormány alatt 2022-ben a garantált bérminimum 260 ezer forint, 40 ezer forinttal kevesebb, mint Orbán rezsije. A minimálbér egy 100-assal alacsonyabb 200 ezer forint.

A nyugdíj minimum 28 ezer forintos összegét ne is említsük, de egy átlag nyugdíj 2022. januárjában 160 ezer forint volt… egy kicsit több, mint Orbán rezsiszámláinak a fele.

Lehet ezért nem lenne, hülyeség ha tudná Orbán mennyi rezsit fizet az asszony, mert akkor nem lenne ennyire büszke arra a pénzre, amit a magyaroknak minimál és átlagkeresetek alatt biztosít a kormány.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: