Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ma reggel jelent meg a hír, hogy távozik az RTL műsorvezetője, Lakatos Márk közel 5 évig volt tagja a Reggeli csapatának, most az RTL közleményben reagált az értesülésre

Az RTL közleményében azt írta, a műsor folyamatosan frissül és változik, hosszabb távú stratégiájuk része, hogy új arcoknak, az eddigiektől eltérő nézőpontoknak és műsorvezetőknek adjanak teret és lehetőséget. Márkra továbbra is számít az RTL és a Reggeli, de már nem műsorvezetőként, hanem visszatérő, mindig szívesen látott vendégként.

A HVG felidézi, hogy Lakatos a „rezsicsökkentés-csökkentés”, vagyis az energiaárak emelkedésének a hírére reagálva a TikTokon készített videóban bírálta Orbán Viktor, visszautalva a miniszterelnök Fidesz-kongresszuson elmondott „Mi itt nem fogunk megfagyni télen. Ők ott meg szülhetnek férfiként. Kinek mit intézett a kormánya” kiszólására:

Lakatos a videójában visszautal arra, amikor Orbán Viktor a gendertémára utalva azt mondta a Fidesz kongresszusán: „Mi itt nem fogunk megfagyni télen. Ők ott meg szülhetnek férfiként. Kinek mit intézett a kormánya.”

Lakatos ehhez azt fűzi hozzá: Ezzel nem az a gond, hogy az sem igaz, amit kérdez, hanem rohadtul meg fogunk fagyni télen, hacsak Pintér Sanyi bácsi nem állítja át az összes fűtési rendszert fatüzeléses kályhára, mint a középkorban. De ez mennyibe fog majd kerülni? Annyiba, mint a marha olcsó lélegeztetőgép?

„Ezzel nem az a gond, hogy az sem igaz, amit kérdez, hanem rohadtul meg fogunk fagyni télen, hacsak Pintér Sanyi bácsi nem állítja át az összes fűtési rendszert fatüzeléses kályhára, mint a középkorban. De ez mennyibe fog majd kerülni? Annyiba, mint a marha olcsó lélegeztetőgép?”


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: