Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nagyon tanulságos vita zajlott az ATV-ben a Huth Gergely a Pestis Srácok vezető propagandistája és Gajdics Ottó csapott össze a Népszava és a Magyar Hang szerkesztőivel

Félkatonai szervezetre jellemző az a gyakorlat, ami az MTVA-nál működik, ezért ami ott van, azt nem szabad összekeverni a jobb- és baloldali sajtóra jellemző működéssel – nagyjából ezzel érvelt az ATV által szervezett médiavitában Huth Gergely, a PestiSrácok.hu főszerkesztője.

A vita egy pontján a most „baloldaliként” meghívott Dévényi elmesélte, hogy 2014-ig az MTI főszerkesztője volt, és akkor pozíciójában olyan értekezleteken kellett részt vennie, amelyen az volt a téma, hogy kell megfelelni a Fidesz elvárásainak.

Huth azzal kontrázott, hogy a Heti Válasznál ilyen nyomás nem nehezedett Dévényire. Ezt a Magyar Hang újságírója megerősítette, hogy valóban, ott ilyesmiről nem volt szó.

Akkor miért nem hiszed el rólunk, hogy ránk sem helyezkedik olyan nyomás, ami megtiltaná, hogy a saját véleményünket mondjuk például ebben a műsorban. Jössz egy félkatonai szervezettel, gyakorlatilag az MTVA-nak a gyakorlatával, holott most a jobboldali és baloldali sajtóról beszélgetünk – hangoztatta Huth szembe állítva a közmédiát más szerkesztőségek működésével.

Gajdics Ottó is kitett magáért, kvázi azt mondta el a műsorba, hogy sem Huth sem ő nem írják meg az igazságot: Ha valaki tudja, hogy milyen gondok vannak, azt mi tudjuk, hidd el. Csak nem a nyilvánosság előtt fogjuk megvitatni.

S ha valakinek nem lenne elég világos Gajdics Ottó szavai, még a végén a nyomatékosítás kedvéért ezt is elmondta: És annyit még tegyünk hozzá, hogy velünk ne keverje össze senki a jobboldali újságírót, aki a tényeket közli. Mi nem azok vagyunk. Sem a Gergő, sem én.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: