Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Bajnai Gordonnak elege lett a Fidesz folyamatos hazudozásából, Facebookon cáfolta a propagandát, amit Datadat nevű cég ellen folytatnak. Íme a korábbi miniszterelnök teljes bejegyzése:

Röviden reagálok az elmúlt napokban a Fidesz-médiában folytatott legeslegújabb lejárató kampányra: Természetesen sem Bajnai Gordon, sem az általa irányított vállalkozások soha nem csaltak adót, mindig minden kötelezettségüknek eleget tettek és ez így lesz a jövőben is.

Meggyőződésem, hogy a 14%-os közvetett tulajdonomban álló Datadat Professional Kft. mindig minden jogszabályt betartott, az ellene felhozott vádak alaptalanok, ezt vagy egy tisztességes vizsgálat vagy- ha ez nem lehetséges – akkor egy bírósági ítélet igazolni fogja.

Aki a személyemmel, az általam tulajdonolt vállalkozással szemben hazugságot vagy rágalmakat terjeszt, az bíróság előtt fog felelni ezért (mint ez már számtalanszor megtörtént a múltban).

Minden gondolkodó ember számára nyilvánvaló, hogy a Datadat ellen valójában egy politikai indíttatású lejárató és leszámoló kampány zajlik, egyszerre többféle, hamis indokkal, de párhuzamosan és több állami hatóság részvételével.

Ezt a kampányt a szokásos módon a NER-központból vezérlik, azzal a céllal, hogy a Datadat csoport működését lehetetlenné tegyék Magyarországon. A Fidesznek ez azért fontos, mert a Datadat kommunikációs szakértői tanácsadást végzett az elmúlt években a NER-rel szemben fellépő egyes politikai és civil szerveződések számára (változó eredményességgel). Ezért a NER szempontjából a Datadat magyarországi működése némi kockázatot jelent.

Mostanra az is egyértelmű, hogy Magyarországon súlyos gazdasági és társadalmi válság van kibontakozóban. Az elmúlt 12 év kormányzása jelentősen rontotta az oktatás, az egészségügy, az energiabiztonság helyzetét, az elszabaduló infláció, árfolyam és a tartósan magas adósság pedig tömegek számára jelent napi megélhetési válságot. Eközben az ország a központilag irányított korrupciós rendszer miatt régóta nem jut hozzá azokhoz az EU-tól esedékes forrásokhoz sem, amivel csökkenthetné a bajt.

Ezért van szüksége a kormánynak most újabb ellenségre, látványos akciókra, figyelemelterelő kampányokra. Ebbe az egyre erőszakosabb módszerekkel folytatott kampányba esik bele a Datadattal és a hozzá kapcsolódó személyekkel szembeni nyilvános leszámolás is.

Magyarország polgáraként aggasztónak tartom, hogy olyan fontos állami szervezet, mint a NAV egy ilyen politikai indíttatású lejáratókampányban aktívan részt venni kényszerül. Megszokott eljárásától eltérve, egy folyamatban levő vizsgálatról részletes és bennfentes információkat ad élő közvetítésben a propagandamédiának és a vizsgálat elején már megállapításként közli az általa még csak feltételezett gyanút. Biztos vagyok benne, hogy a NAV sok ezer munkatársa aggódva követi, hogy egy ilyen, a szakmai tisztességüket megkérdőjelező eljárásba keveri őket a politikai megrendelés.

Egy ilyen, állampárti időket idéző eljárás továbbrombolja a nemzeti intézmények iránti bizalmat, és mint cseppben a tenger újabb, sokadik adalék lehet a magyar jogállamisággal kapcsolatban folyó nemzetközi vitához. Márpedig ez a vita már jelenleg is sok ezermilliárdos veszteséget okoz a magyar polgároknak.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: