Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Puskás Peti szerint nem meglepetés a Való Világ játékosok viselkedése, „érdemkeresztes emberek is lecsöveseznek diákokat” Elfajult a közbeszéd, a VV-be jelentkezők csak ehhez igazodnak- szúrt oda a műsorvezető

Az nlc.hu-nak adott interjút Puskás Peti, aki jelenleg a ValóVilág műsorvezetői feladatait látja el. Az énekestől arról érdeklődött a lap, mennyire látja másnak az idei szériát, mint mondjuk az évekkel korábbiakat. A műsorvezető úgy szúrt egyet oda Bayer Zsoltéknak, hogy ki sem monda a nevüket:

Engem is sokszor meglep, ami történik, de nem véletlenül elemzik generációkutatók azt, hogy a Z és az Y generáció már egészen más, mint amihez mi hozzá vagyunk szokva. Másképp kommunikálnak, ez látszik akkor is, ha csak a social média felületeket nézzük.

A közbeszéd is hova fajult: amikor érdemkeresztes emberek lecsöveseznek diákokat és diákok szintén hasonló hangnemben illetnek felnőtt embereket. Miért lepődünk meg, hogy ezek a fiatalok, akik nem egyetemi professzorok, azt gondolják, hogy lehet így beszélni, hogy lehet ennyire normák nélkül élni az életünket. Hiszen ugyanezt a példát látják olyanoktól is, akiket szeretnek és akikre felnéznek.

Puskás szerint elég a TikTokot végigpörgetni, az is tele van szürreális tartalmakkal, ahogy ő fogalmaz, „a ValóVilág csak annyit változott, mint a világ”.

Emlékezetes, hogy elképesztő trágársággal esett a lovagkereszttel kitüntetett Bayer Zsolt egy diáktüntetőnek annó. Az a helyzet, hogy te nem hős vagy, hanem egy szerencsétlen, nyomorult, ócska kis proli. És hogyha így folytatod, akkor belőled nem hős lesz, hanem maradsz egy szerencsétlen, nyomorult, rohadt, kis proli- fogalmazott Bayer, majd a a diáktüntetőt „kretén barom állatnak” titulálta.

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: