Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Kossuth-díjas újságíró három évvel ezelőtt jelentette be, hogy külön utakon folytatják feleségével, Kállay Borival, ám idáig nem igazán beszélt a válás okairól. Vitray a közelmúltban megtörte a csendet. 

Vitray Tamás 87 éves korában döntött úgy, hogy elválik a feleségétől. Barátai, kollégái és tanítványai is nagyon aggódtak érte, ám a híresség bebizonyította, hogy az ő korában sem késő újrakezdeni az életet. Azóta több alkalommal is mesélt arról, hogyan éli a mindennapjait, és elárulta azt is, hogy még mindig megfelelő fizikai és szellemi kondícióban van ahhoz, hogy gondoskodjon saját magáról.

Az újságíró egy hónappal ezelőtt a Heti jégbüfé című műsorban a válásáról is kitálalt. Mint mesélte, voltak olyanok, akiknek imponált, hogy 87 évesen érez magában elegendő bátorságot és kalandvágyat az önálló élethez.

„Minden elismerés, ez is. Hogy micsoda egy kiváló pasi vagyok, aki 87 évesen elválik. Mondhatták volna azt is, hogy miért nem tudott megmaradni a fenekén egy öregember, aki tudta, hogy előbb-utóbb ápolni kell, gond van vele. Be szokták adni az ilyeneket öregotthonba, majd befejezik” – mondta a Kossuth-díjas újságíró.

Vitray beszélt arról is, hogy nemcsak a kései időpont volt furcsa, hanem az is, hogy mindent maga mögött hagyott, mikor elment. A válás okairól elmondta, nincs oka vádaskodni, de ha egy házasság eljut idáig, kár keresni a hibást. Ugyanakkor hozzátette, hogy az iránta tanúsított érzelmek valamiért megfogyatkoztak.

 

„Eljutottam oda, hogy útban vagyok. Valahol engem keresnek, vagy rám várnak. Egyszerűen ennek meg kellett történni. Úgy éreztem, hogy akkor a nyugodt éveimet lopom el” – idézte Vitray Tamást a Femcafe.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: