Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Havas Henriknek Németh Szilárd kijelentései alapján jutott eszébe egy ironikus történet, amiben elmesélte  miért is van tele hülyékkel a magyar közélet. Íme Havas Henrik írása változtatások nélkül:

Nincs mese, Argentína budapesti nagykövete lesüllyedt a primitív magyar ballib ellenzék színvonalára. Szabó Tímea a következőket írta Németh Szilárd Fidesz alelnöknek címezve: ,,Istenem, te ostoba, rasszista bugris, te !”

Én már vasárnap este óta tudom, hogy a progresszív liberálisok nem tudják túltenni magukat Argentína világbajnoki címén. Szerintem őket nem lepte meg, hogy Németh Szilárd üdvözli a ,,fehér, keresztény, európai értékeket képviselő országot”. Egyértelmű volt, hogy elkezdenek pacalozni és még nem is sorolom, hány fajta mocskot szórtak a Magyar Birkózó Szövetség elnökének (ahogy már figyelmeztettem rá, a Fidesz alelnökéről van szó) fejére.

Az egy dolog, hogy én ötvenezer forintot tettem a franciák győzelmére, de nem azért, mert olyan nagyon támogatnám a Franciaország szerte tátongó gettókat, menekülttáborokat, hanem amilyen hülye vagyok, én biztosra vettem, hogy Giroud vezérletével nyernek a franciák és lő egy-két gólt Mbappé, miközben Griezmann tömi őket labdával. Nem így történt, és ami ezután lavinaként végigsöpört az interneten, az megjósolható volt. Németh Szilárd jól megdicsérte a győztes, fehér, keresztény, európai értékeket képviselő Argentínát, majd az összes hülye vele kezdett foglalkozni (elnézést, Szabó Tímea, de csapdába esett maga is!).

Elmagyarázom, miről van szó: amikor 1997-ben megjelentek a kereskedelmi televíziók, az egyik csatornán egy kedves, helyes, jóarcú, szőke fiú mondott sporthíreket. Nekem, aki több száz tv adást csináltam végig, kínszenvedés volt látni, hallani ezt a srácot. Mondtam is a csatorna igazgatójának, hogy ,,Te, figyelj, miért kellett kitenni ennek a kínzásnak ezt a helyes fiút?” Azért – hangzott a válasz – mert mi a család televíziója vagyunk és azt üzenjük, hogy látjátok, nálunk még a szomszéd hülyegyereke is otthon van (az egykori srác azóta pályát váltott és tudomásom szerint boldog és sikeres)!

Könyörgök, miért hiszi bárki azt, hogy Orbán Viktorhoz a vak véletlen vezérli Németh Szilárdot, Kósa Lajost, Kubatov Gábort, aztán kicsit távolabb Dömötör Csabát, Menczer Tamást, Rétvári Bencét és még hosszan lehetne sorolni?! Ők jöttek a szomszédból.

Normális ember már régen rájött, hogy ezt a helyzetet vitatni lehet, de nem érdemes. A mocskolódó liberálisokból az jött ki, ami bennük van és akkor jön az argentin nagykövet, aki megpróbálja elmagyarázni Németh Szilárdnak, hogy kik azok a meszticek. Hogy lehet ilyen embert Budapestre küldeni diplomatának? Ez a nagykövet az égvilágon semmit nem ért abból, ami a magyar rögvalóság. (Asszisztens: ,,Jézus, Mária, ne hagyj el!”) Szőke fiúk, készüljetek!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: