Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az országban vannak különböző feladatok. Valamelyik feladat az önkormányzatok dolga, valamelyik az államé. A Postai szolgálatatás állami monopol feladat, de már megint az önkormányzatok végzik el az Orbán-kormány helyett a munkát.

Közleményt adott ki a Magyar Posta, amiből világosan kiderül, hogy bár a Posta működtetése az állam dolga lenne, mégis képtelen volt az Orbán-kormány megoldani a Posta anyagi gondjait, ezért ősszel sorba jelentették be a Posta hivatalok bezárását. Jó hír, hogy az önkormányzatok ezt a munkát is elvégezték Orbánék helyett.

A Magyar Posta Zrt. új vezetése az elmúlt másfél hónapban intenzív és konstruktív tárgyalásokat folytatott az önkormányzatokkal a bezárt postahelyekről, ennek köszönhetően több posta újranyit januárban, az egyeztetések folytatódnak – közölte a Magyar Posta szerdán az MTI-vel.

A Magyar Posta még október végén döntött arról, hogy az energiaárak drasztikus drágulása miatt országszerte szünetelteti több posta működését. Az Európát sújtó szankciós energiaválság miatt ugyanis egyre több ország és egyre több vállalat vezetett be rendkívüli takarékossági intézkedéseket, és ez alól a posta sem jelentett kivételt – emlékeztettek a közleményben.

Mint írták, a Magyar Posta számára kiemelt feladat a lakosság részére a legmagasabb minőségű postai szolgáltatások nyújtása, ezért a bejelentést követően a társaság új vezetése az érintett önkormányzatok vezetőivel az elmúlt időszakban konstruktív tárgyalásokat folytatott számos jelenleg szünetelő posta mielőbbi újranyitásáról.

Már csak a gondolat is izgalmas mi lenne az oktatásban ha Orbánék nem veszik el ezt a feladatot az önkormányzatoktól, s akkor ne is beszéljünk a szemétszállításról, vagy az egészségügyről. Lassan kijelenthető, hogy Orbánék helyett a munkát az agyon adóztatott és sanyargatott önkormányzatok látják el.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: