Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Bodnár Zoltán, a DK árnyékkormányának pintügyminisztere, a Magyar Nemzeti Bank volt alelnöke egy közleményben reagált arra, hogy a kormány mégis a parlament elé viszi a költségvetést: Orbán a parlamentben folytatja a költségvetési színjátékot, a magyar gazdaság pedig ugrik egyet a sötétbe- fogalmazz

Bodnár Zoltán szerint újabb gazdasági vereségét ismerte be a Magyarországot megélhetési válságba taszító Orbán-kormány. Idén decemberben Orbán még Ceausescu diktatúráját is felülmúlta azzal, hogy az Országgyűlés beleegyezése nélkül, rendelettel módosította a jövő évi költségvetést.

Most viszont a világon példátlan módon, utólag akarják jóváhagyatni a parlamenttel jövő januárban Orbán egyszemélyi döntését arról, hogy mire költik a magyar emberek pénzét, stadionokra vagy inkább kórházakra és iskolákra fordítják a magyarok adóit- vélekedik a DK-s politikus

Az Árnyékkormány szerint Orbán csak színjátékra készül az Országgyűlésben jövő januárban, hiszen a 2023-as költségvetést megváltoztató rendelet már január 1-jén hatályba lép.

Bodnár szerint erre a színjátékra pedig azért van szüksége, mert az orbáni infláció, a tönkretett forint és a kormány kapkodása miatt kialakult válság már előre szétzúzta a Fidesz által megszavazott, komolytalan és hibás jövő évi költségvetést.

Az MSZP is reagált a hírre, a szocialisták szerint úgy tűnik, hogy a kormány nem tudja, mit akar, ezért folyamatos változtatásokra kényszerül, először felhatalmazza magát, hogy az Országgyűlés jóváhagyása nélkül módosíthassa a költségvetést, majd mégis úgy dönt, hogy beterjeszti a javaslatot a Parlament elé.

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: