Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Blikknek számolt be Tokár Tamás, az RTL Klub Fókusz című műsorának vezetője, hogy kis híján frontálisan ütközött egy vele szemben szabálytalanul közlekedő autóssal, ám volt annyi lélekjelenléte, hogy félrehúzta a kormányt. 

Viszonylag szerencsésen végződött Tokár Tamás, az RTL Klub Fókusz című műsorának vezetőjének autóbalesete: el tudta kerülni a karambolt, de egy erdőbe hajtott a fák közé. Ép bőrrel megúszta a balesetet, az autójában azonban így is több százezres kár keletkezett.

A Budakeszi úton közlekedtem, amikor jött velem szemben egy autós, aki nagyjából fél méterrel átlógott az én sávomba. Annyira közel volt, hogy azonnal, reflexből félrehúztam jobbra a kocsit, hogy el tudjam kerülni a frontális ütközést és a még nagyobb bajt.

Hallottam egy hatalmas puffanást, utána pedig már alig tudtam kormányozni. Behajtottam az erdőbe, de szerencsére pár centivel egy nagy fa előtt sikerült megállnom – mesélte a Blikknek Tokár, akinek kocsijában így is komoly kár keletkezett

Tokár azt is elmondta a lapnak, hogy a másik autós nem állt meg, szerintem észre sem vette, hogy mi történt velem, csak továbbhajtott. A műsorvezetőnek  nem áll szándékéban megkeresni a másik autóst, szeretné minél előbb lezárni az ügyet.

A műsorvezető azt is elmondta, hogy a történetével szeretné az emberek figyelmét felhívni arra, hogy sokkal óvatosabbak legyenek az utakon. Hiába vagyunk rutinos sofőrök, legyünk tekintettel a másik emberre, és figyeljünk oda. A Budakeszi úton mindig nagyon lassan és óvatosan megyek, mert szűk az út, rossz állapotban van, tele kanyarokkal. Most is így tettem, mégis engem ért baj – tette hozzá.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: