Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem hétköznapi, hogy egy kerület döntéséről külföldi sajtó cikkez, még ha szakmai lapok is teszik is ezt. De szó szerint kezd világhírű lenni az ellenzéki vezetésű Józsefváros bűvészovija. 

A világ hét sarkából járnak – szó szerint – a csodájára a Józsefvárosi Óvodáknak. Eddig 6 nyelven jelent meg cikk a józsefvárosi bűvészovi programunkról- számolt be Facebookon a kerület nemzetközi sikereiről Dr. Erőss Gábor, alpolgármester.

A bűvészovi program még 2021-ben indult el Józsefvárosban. A helyi újság beszámolójából kiderül, hogy a 110 éve született, józsefvárosi kötődésű Rodolfo örökségét viszik tovább: bűvésztrükkökre tanítják a nagycsoportosokat.

Persze a program célja nem az, hogy hivatásos bűvészeket képezzenek óvódósokból, hanem a játékos tanulással mindenképp fejlődik a gyermekek problémamegoldó képessége, és segíti őket a társas kapcsolatok kialakításában is.

A bűvésztrükkök elsajátítása olyan összetett folyamat, amiben nem csak a gyerekek keze ügyesedik, de élesedik az eszük, fejlődik a személyiségük is: Egy bűvészprodukció bemutatásának előfeltétele a készség elsajátítása, ami a megértésen alapszik és koncentrációt igényel. Fejlődik általa a memória is, mert egy trükk előadásában figyelni kell, meg kell jegyezni, hogy mi a következő mozdulat, és meg is kell érteni, hogy miért az következik- írják

Amúgy a kerület egy átfogó óvodai fejlesztésbe is belefogott, kívül – belül megújulhatnak a kerületi intézmények. A program keretein belül egyes óvodákban különféle gépészeti, vagy az épületet érintő felújítások is elkezdődtek és a bűvész ovi mellett nagycsoportosoknak szóló német nyelvi programot is indítottak.

A propaganda média nem fog beszámolni az ellenzéki vezetésű városok igen komoly sikereiről, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa okos programokkal is lehet a gyermekeket oktatni.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: