Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Gáspár Győző interjút adott a Telexnek, Gáspár Beával együtt, ahol a showman elárulta, hogy a Fidesz frakcióvezetője nagy rajongója. Ahogy Győzike fogalmazott: Kocsis Máté annyira szeret engem, hogy elájultam.

Érdekes részlet derült ki Kocsis Máté zenei ízléséről, aki vélhetően fiatal korában Győzike koncerteken csápolhatott. A Telex egyik interjújában Gáspár Győző a Fideszbe belépése kapcsán elmesélte, hogy a párt frakcióvezetője, a korábbi józsefvárosi polgármester nagy rajongója Győzőikének.

„Kocsis Mátéval három hete találkoztunk először, de nagyon-nagyon örültem, mert annyira szeret engem, hogy elájultam – nem gondoltam volna”, fogalmazott a lapnak Győzike. Sajnos azt nem lehet tudni, hogy melyik Kocsis Máté kedvenc száma a rajongott előadójától, azt sem, hogy a találkozáskor volt esetleg autogram csere.

Győzike az interjúban köszönetet mondott Lomnici Zoltánnak, mert tulajdonképpen ő volt a mentora, és általa a Nógrád megyei CÖKA alapítója és elnöke lett „Baromira örülök, mert ott lehettem a karácsonyi partijukon, amire rengeteg támadást kaptam, hogy az Áder János köztársasági elnök úr miért fotózkodott velem”- fogalmazott Gáspár

Gáspár mesélt Orbán Viktor eredményeiről is:  azt gondolom, hogy az az érték, hogy Magyarországon nyugalomban tudunk élni, és el tudunk menni wellnesshotelbe, és tudunk Magyarországon vásárolni, és nincs háború, és nincs az, hogy az emberek egymást lövik.

Hát igen Győzike, ez a tipikus magyar élet, hogy az emberek el tudnak menni wellnesshotelbe, főként ott Nógrádban…

Győzőikének ez most nagy beégésnek kezd látszani, ugyanis Kocsis Máté cáfolta, hogy Győzike rajongó lenne. Erről itt írunk

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: