Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tordai Bence, ellenzéki országgyűlési képviselő számolt be arról Facebookon, hogy elbukta a fideszes politikus-ügyvéd Gór Csaba, azt a pert a bíróságon, amit indított az ellenzéki képviselő ellen

Keménykedni próbált a fideszes politikus ügyvéd Gór Csaba, de elbukta felsőfokon azt a pert, amit ő indított Tordai Bence ellen- erről Tordai Facebook oldalán számolt be.

Tordai posztjából kiderül, hogy Dr. Gór Csaba volt a 2022-es országgyűlési választáson a fideszes ellenfele, aki a kampányban azzal bukott le, hogy ő volt az a sokáig névtelenül rejtőző „független szakértő jogász”, aki egy vizsgálati anyagban azt bizonygatta: a hármas metró botrányos beszerzése jogszerűen történt- írja Tordai

Tordai Bence álláspontja szerint  napnál világosabb: Orbán Viktor a Putyinnak tett szolgálatai részeként utasította a Tarlós vezette fővárost, hogy az oroszokkal állapodjanak meg, akármilyen rossz is volt az ajánlat.

Utóbb az is kiderült, hogy a felújításról szóló szerződést megszegve és az uniós szabályokat kijátszva ezernyi hibával küzdő, elavult „új” kocsikat sóztak ránk, amelyek még Üzbegisztán fővárosának sem kellettek- vélekedik Tordai, hozzátéve hogy Dr. Gór kapta azt a feladatot, hogy a szennyest egy jelentésben tisztára mossa – de sikerült?

A legkevésbé sem; azt viszont ő is érezhette, hogy ez nagyon ciki, ezért próbálta rejtegetni a nevét egy ügyvédi iroda mögé bújva.  Ezt a történetet megosztva neveztem Putyin-bérenc zugügyvédnek a fideszes politikust, aki hazája érdekeit elárulva az oroszokat szolgálta ki. Erre ő beperelt engem becsületsértésért, de nem csak a választást bukta el, hanem most a pert is elsőfokon- zárja sorait a politikus.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: