Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Már egy ideje spórolásra szólítja fel az embereket és a közintézményeket az Orbán-kormány, most kiderült, hogy nem mindenhol kell meghúzni a nadrágszíjat: téli műfüves focipályát építenek Felcsúton

Emlékezetes, hogy Orbán Viktor azt mondta, hogy aki nem tudja kifizetni a fizetéséből a rezsiszámlákat, az dolgozzon többet, Kocsis Máté pedig azt a személyes tanácsot adta az embereknek, hogy építsék le az Aranyhal állományukat.

Az önkormányzatoknak és a közintézményeknek – köztük az iskoláknak és a kórháznak is- kőkemény spórolásba kellett kezdniük. Nincs fölösleges rongyrázás: 18 fokra lehet felfűteni a termeket.

Nem egy önkormányzat bezárta télre a kultúrházat, a színházat, a múzeumait, spórolt a karácsonyi díszkivilágításon. Azonban nem kell mindenhol ilyen szigorú gazdálkodást folytatni. A Telex írta meg az Mfor értesülése alapján, téli műfüves focipálya épül Felcsúton 800 millióból.

Mivel Felcsúton már nagyon gondolkodni kellett, mire lehetne elkölteni a pénzt, hiszen a stadion mellett sportcsarnok, kazánház, ifjúsági szálló,  futódomb is van, végül egy 50×80 méteres téli fedett műfüves pályát építenek természetesen az állami TAO pénzekből.

Az MLSZ már jóváhagyta, elfogadta a tervet, sőt már ki is fizette a pénzt, így nincs akadálya, hogy jövő télen már ne kelljen fedetlen pályán rendszertelen és színvonaltalan edzésen részt venniük a tanulóknak.

2011. júliusa óta az alapítvány összesen 38,12 milliárd forintnyi támogatást zsebelt be és költött el különféle célokra a sportszakmai tevékenységtől kezdve a személyi jellegű ráfordításokon át egészen az ingatlanberuházásig.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: