Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A belga hatóságok adtak ki nemzetközi körözést arra a nőre, akit ma budapesti rendőrök fogtak el egy terrorizmus gyanúja miatt- áll a rendőrség szűkszavú közleményében 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai 2023. január 4-én 19 óra 50 perckor a Budapest, IX. kerület, Népliget buszpályaudvar területén fogtak el egy belga állampolgárt.

A 29 éves nő ellen a belga hatóságok terrorizmussal kapcsolatos tevékenység miatt adtak ki nemzetközi elfogatóparancsot. A nőt a IX. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, őrizetbe vették, majd január 6-án kiadatási tárgyalásra állították elő a bíróságra.

A rendőrség más bűncselekményben is hatékonynak bizonyult ma: néhány óra alatt azonosították és elfogták a szegedi rendőrök azt a férfit, aki egy gázriasztó pisztolyból több lövést adott le Újszegeden.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2023. január 5-én 20 óra 40 perckor érkezett bejelentés arról, hogy lövések hangját hallották Szeged Újszeged városrészében.

A helyszínre irányított rendőri egységek megállapították, hogy egy vendéglátó helyről távozó férfi a levegőbe lőtt, tehát nem célzott lövéseket adott le. A helyszínen maradt töltényhüvelyek vizsgálata során kiderült, hogy azok egy gázriasztó pisztolyból származnak.

A széleskörű adatgyűjtés eredményeként a rendőrök elfogtak egy 52 éves helyi férfit, akit a Szegedi Rendőrkapitányságra előállítottak. Ellene garázdaság szabálysértése miatt indult bírósági eljárást előkészítő eljárás.

Az elkövető nem rendelkezett engedéllyel a gáz-riasztó fegyver viselésére, így rendőrök lőfegyverrel kapcsolatos szabálysértés miatt is eljárást indítottak vele szemben.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: