Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A mi Vityánknak nem lehet panaszra oka. Az éves bruttó 58,4 millió forintos fizetésével hatmillió forinttal meghaladja az EU-s átlagot, derül ki az Euronews összeállításából. Sajnos a magyar dolgozó fizetések éppen így alakulnak, de legalább neki klassz.

Az Euronews összeállításából kiderül, hogy Uniós összehasonlításban a magyarok keresete a legalacsonyabb: a bruttó átlagbérek tekintetében – a részmunkaidős keresetet is beleszámítva – épp csak a bolgárokat előzzük meg.

A magyar dolgozó embereknél többet kerestek a románok, lengyelek, görögök, szlovákok, sőt a horvátok is, ahol az év elejétől az euró a hivatalos fizetőeszköz. Az éves horvát bruttó átlagkereset a negyedével, 25 százalékkal volt magasabb a magyarnál

Romokban lévő hanyatló nyugaton is komoly bajok vannak, például a sorrendeb első helyen lévő luxemburgiaknak évi 29 millió forintból kell nyomorogniuk vagy egy dánnak évi 15 millió forintos egy írnek  pedig év 20 millió forintos fizetésből kell nagy nehezen kijönnie.

Szerencsére egészen más a sorrend, ha az uniós tagországok kormányfőinek a keresetét hasonlítjuk össze. Az idén pedig a ranglista előreláthatóan módosulni fog azok után, hogy Vityát  tekintélyes béremelés illeti meg.

A mi Vityánk még tavalyi, havi csaknem 4,9 milliós, évi több mint 58 milliós bruttó fizetésével – a magyar átlagkeresetektől eltérően – többet keresett az uniós átlagnál. Egy picit nagyobb volt az éves bruttó bére a finn kollégájánál, de többet vitt haza az, olasz, a portugál vagy épp a spanyol első számú kormányvezetőnél.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy ameddig a magyar dolgozók az EU átlag utolsó helyein keressenek, addig a mi Vityánk többet visz haza még az olasz kollégájánál is, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa mi a valóság.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: