Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

450 millió forintot érő házukat, nevetséges 38 millió forintért árverezték el, ráadásul a kisemmizett asszony kiderítette, hogy az Schadl György felesége, Schadlné Baranyai Helga véletlenül visszadátumozott papírokkal oldotta meg okosba a dolgot- írja a Blikk

Vajda Beatrix péceli háza 450 millió forintot ért, amikor a volt férjem tartozásai miatt végrehajtás indult a megterhelt ingatlanra. A háznak 38 millió forintért lett új tulajdonosa. A kisemmizett asszony panaszt nyújtott be, hogy tulajdonostársként ez jogtalan, ráadásul ennek a bíróság is helyt adott 2021-ben. Azonban egy ügyes húzással egy évvel visszadátumozták az árverést, mintha 2020 májusában jött volna létre az ügylet.

A Blikknek is bemutatott iraton – amelyet nemrég csatoltak a korábbi feljelentésekhez – egy évvel korábbi, 2020. májusi dátum szerepel a végrehajtási-árverési eljárás dátumaként, holott az ingatlant csak egy évvel később verték dobra, ez szerepel egy földhivatali érvényességi pecséten is.

Ráadásul a jelenleg is letartóztatásban levő végrehajtói kamarai elnök, Schadl György felesége, Schadlné Baranyai Helga abban is hibázott, hogy a valós eljárásnál egy évvel korábbi dátummal jelzett iratról több aláírás, pecsét, tanú is hiányzik.

Sajnos, az, hogy ezt a nagyon csúnya bakit, ami nem lehet véletlen, keresztül lehetett vinni a helyi bíróság és a földhivatal rendszerén is, ismét azt bizonyítja, hogy a korrupt végrehajtóknak a hatóságok tagjai között is voltak cinkosai, nem véletlenül vittek el az ügyészek minden iratot, ami a házammal kapcsolatos- jegyzi meg az asszony.

Baracz Vilmos, a nő ügyvédje is úgy véli, nem csak a végrehajtók között kell keresni az országos méretű botrány felelőseit. A Központi Nyomozó Főügyészség minden olyan iratot lefoglalt bizonyítékként, amihez a Gödöllői Járási Hivatal Földhivatal Osztályán köze volt Schadl György vagy Schadl-Baranyai Helga végrehajtói irodáinak.

A nyomozók azt vizsgálják, kik nyújtották be az új tulajdonosi bejegyzési kérelmeket a botrányosan alacsony végrehajtások során megszerzett ingatlanokra, ám a folyamatban lévő eljárás érdekeire vonatkozó szabályok szerint a nyomozás állásáról nem adhatnak tájékoztatást.

Az ezeken szereplő végrehajtók, jogi képviselők, hivatalnokok, bírók, vevők mind tudhattak arról, hogy a nevetséges, hatodáron megszerzett ingatlanok bűncselekmény útján kerültek az új tulajdonoshoz, ráadásul az sem kizárt, hogy néhányan részesülhettek is a haszonból.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: