Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Akkor még Kuvait volt a Közel-Kelet egyik csúcsországa, nem Dubaj és a kifejezés sem létezett, de a tevékenység amit elmesél könyvében az a ma használt „dubajozással” írható le- írja a Promotions magazain

Aligha gondolná a legtöbb ember, hogy 40–50 évvel ezelőtt is micsoda szabados életet élhettek a magyar sztárok. A közelmúltban a 75. születésnapját ünnepelt Zalatnay Sarolta biztosan, amint arról  a Vörös ágyasok című könyvének pikáns sztorijai is tanúskodnak.

Ebből derül ki az is, hogy Cini fiatalon maga is „dubajozott”, bár akkoriban ezt a kifejezést természetesen nem ismerték és nem használták, de talán mi nevezhetjük így a közel-keleti kalandjait. Az énekesnő a már akkor is kőgazdag Kuvaitba jutott el, ahol már az is meglepte, hány fiút lát egymással kézen fogva sétálni az utcán. Ő maga a bejrúti nagykövet fiával szűrte össze a levet, mégpedig egy légkondicionált Rolls-Royce hátsó ülésén.

„A luxusautó izgató parfümtől illatos levegője mind jobban megtelt buja erotikával. A férfi keze lassan megmozdult, és megállapodott a nő hosszú szoknya alá rejtett, formás combján. Tenyere szinte égetett. Az izgató játék már kézzelfoghatóvá vált, de ennek jeleit elrejtette a férfi bő ruhája. Nem sokáig.

A nő közelebb hajolt, a férfi pedig derekáig felhúzta bő burnuszát, hogy előbukkanjon meredező férfiassága…” – kezdett bele Cini a szinte meseszerű történetbe, amely azután sokkal prózaibb módon folytatódott:

„Mikor már a legutolsó ruhadarab is lekerült rólam, lassan az ölébe vonta a fejem. Pillanatokon belül üvöltött a gyönyörtől, pedig csak ezután indult igazából a szeretkezés. Az első élvezés után is állva maradt. Órákon keresztül – bár igazán nem az időt figyeltük – szeretkeztünk a legkülönfélébb pózokban.”

Az énekesnő azt is elárulta, hogy a nyilvános helyen bonyolított együttlétet a helyi törvények szigorúan büntették, de ettől csak még izgalmasabbá vált a légyott. A partnerét rendkívüli potenciával áldotta meg az ég, ráadásul a hagyományos mellett az szájjal végzett gyönyöröket is szívesen gyakorolta (ezt az arab nőktől hiába is kérnék). Más extremitásra pedig Cinit egy dúsgazdag olajsejk 21 éves fia szoktatta rá, aki egy időben hajlandó lett volna akár feleségül is venni a magyar lányt.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: