Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ami, sok az már tényleg sok. Hatalmas a felháborodás a Való Világ című műsorral foglalkozó közösségi médiás felületeken. Az egyiken még egy petíció is indult, hogy játékosokat zárjanak ki.

Hatalmas felzúdulást váltott ki három villalakó ritka primitív és bunkó magatartása a villában. A Való Világban most császárság hét van és a villa lakók szavazatai alapján Melina lett a villa császárnője, a többiek pedig alattvalók.

A Való Világ játékosai feladatul kapták, hogy a császárnőnek reggelit kell készíteni. A jelenet azonban az emberi lét egyik legprimitívebb és legaljasabb megjelenését hozta, olyat amit csak sötét bunkók tudnak bemutatni.

Barna, Rico és Sajti nevű sejthalmazok a válogatottnál válogatottabb ocsmányságokat követték el: földön megtaposott gyümölcsök, olaj öntése a gyümölcslébe, beszennyezett, meg nem hámozott alap anyagok. Egy másik jelenetben arra is volt példa, hogy szájfénnyel vagy parfümmel tették egzotikusabbá Melina ételeit.

A vicces jelenetnek meg is lett a következménye, a lány kihányta a reggelijét… ahogy a műsorban is elhangzott olajra érzékeny. A Való Világ nézőit tömörítő közösségi felületeken a látottak alapján hatalmas a felháborodás.

Aljas és primitív emberek így készítik a reggelit a Való Világba…

Többen megjegyzik, hogy a Való Világ játékban csak azért jár büntetés, mert valaki olyan neveket mond ki, amiket nem lenne szabad, de az ilyen testi épséget valóban kockáztató megmozdulásokért nincs büntetés, hova tovább kizárás.

A nézők a látottakon annyira felháborodtak, hogy volt olyan csoport, amelyikben még petíció is indult, Sajti, Barna és Rico kizárásáért. Minden esetre ezeknek az embereknek már önmagában a nyilvánosság is büntetés: mert egy ország tudta meg róluk milyen egy aljadék primitív barmok.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: