Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hiller István az MSZP Választmányának elnöke volt az ATV Start című műsorának a vendége kedd reggel. Hiller szépen higgadtan eligazította az ATV kekeckedni próbáló új csuda TV-st

A volt oktatási és kultúrminiszter a Magyar Szocialista Párt múlt pénteki évadnyitó rendezvényéről beszélt és arról, hogyan készül a párt a jövő évi választásokra.
Hiller István elmondta, az MSZP kritikus az Európai Unióval, de büszke arra, hogy Magyarország az EU tagja.

A politikus hozzátette, a párt nem csak azért tartja az uniós tagságot előnyösnek, mert ez anyagi támogatásokkal is jár. Ez is fontos, de a legfontosabb, hogy Magyarországnak fel kell ismernie azt, hogy hazánknak nyugatorientáltnak kell lennie és a fejlődés is csak akkor valósítható meg, ha a nyugathoz tartozunk.

Hiller az augusztus 20-ai ünnep példájával élt, hiszen ekkor is azt ünnepeljük, hogy Magyarország felismerte, hogy akkor lesz jó a nemzetnek, ha ez egy nyugati gondolkodású ország lesz. Továbbá hozzátette, fontos, hogy a magyarok büszke európaiak is legyenek.

 

A volt oktatási miniszter elmondta, durván egy évvel az országgyűlési választások után és több, mint egy évvel a következő önkormányzati választások előtt azzal kell foglalkozni, hogy minél felkészültebbek legyenek szakmailag és meg tudják erősíteni az önkormányzatiságot.

A szocialista országgyűlési képviselő kiemelte, hogy a ’24-es választásoknál az MSZP erőssége az lesz, hogy sok olyan politikusuk van, akik helyben, polgármesterként, képviselőként elfogadottak és szeretettek. Hiller István szerint az eddig felhalmozódott tapasztalatoknak kell jövőre úgy összeérniük, hogy sikeresek lehessenek a jövő évi választásoknál.

Az MSZP Választmányának elnöke szerint a legfontosabb most azzal foglalkozni, mind az ellenzéknek, mind a szocialista pártnak, hogy hogyan tudják az országot európai gondolkodással és európai céltudatossággal előrébb juttatni. Hiller hozzátette, a jövő évi választásokon rengeteg kihívás lesz és mostantól szinte minden hétvégén várható az új polgármester-jelöltek bejelentése. Továbbá leszögezte, hogy az MSZP-ben csak a magyar szociáldemokráciának, baloldalnak van képviselete.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: