Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Pikó András, Józsefváros ellenzéki polgármestere egy Facebook posztban hozta nyilvánosságra, hogy 2015-ben Kocsis Máté polgármestersége idején kitüntették azt a pedagógust, akinek a fiatalkorúakkal folytatott viszonyától hangos most a sajtó. Közben a Fidesz cáfol, szerintük tévedett Pikó András, nem Kocsis Máté önkormányzata tüntette ki

A Fidesz pedig nagyon fél – és ebben nekik teljesen igazuk van. Az elmúlt 10 nap egészen súlyos rágalomhadjáratából, amit ellenem és a környezetem ellen folytatnak, kiemelkedik az a kényszeredett, izzadtságszagú próbálkozás, ahogy Bite Zsolt pedagógiai asszisztenst próbálják hozzám kötni.

Akkor álljon itt az igazság: 1. Amit Bite Zsolt az általam a nyilvánosságban megismert megszólalásairól tudok, az mélyen erkölcstelen és visszataszító: hatalmi pozíciójával visszaélve senki, még csak a gondolat erejéig sem engedheti meg magának bármilyen sz@xuális kapcsolat létesítését. Felháborít ez apaként, nagyszülőként, magánemberként, politikusként.

2. Szemben minden hazug állítással, amit most már hivatalosan is terjeszt a Fidesz, semmi közöm Bite Zsolthoz, nem ismerem őt, de az igaz, hogy ismerek olyat, aki ismeri: a józsefvárosi Fideszt.

3. Bite Zsoltot józsefvárosi pedagógusként annak idején ugyanis nem én, hanem a fideszes Kocsis Máté vezette önkormányzat tüntette ki 2015-ben.

4. Annak az általános iskolának az iskolaszékében pedig, ahol Bite Zsolt dolgozott, Ferencz Orsolya fideszes képviselő ült.

Ettől fél a Fidesz, ezt szeretné leplezni, ezért kiabál. de az internet nem felejt.
Hol volt Kocsis Máté szeme, amikor a gyerekek védelméről volt szó 2015-ben? Hol volt Ferencz Orsolya szeme, amikor oda kellett volna figyelnie a kerületben, az iskolában, a gyerekeink körül leselkedő veszélyekre?

A velem kapcsolatos rágalmak rémisztő erővel terjednek fideszes trolloldalakon, propagandamédiában, közpénzből fizetett hirdetésekkel megtámogatva. Elhihetik nekem: ennél még sokkal mocskosabb dolgokra is fel vagyok készülve a következő egy évben. Mert a Fidesz nem csak a saját múltjától és hálózatától fél, de a jövőjétől is.

A Fidesz immáron negyedik elvesztett józsefvárosi választására készülhet a 2019-es EP, 2019-es önkormányzati és 2022-es országgyűlési választás után. Erkölcsileg már megbuktak, és meg fognak bukni jövőre is. Mert velük szemben mi itt élünk, tisztességesek vagyunk, és nincs takargatnivalónk.

Bár nincsenek hirdetésre költhető millióink, itt vagyunk egymásnak mi, a demokraták közössége. Köszönöm, ha megosztják ezt a posztot, hogy az igazság a lehető legtöbb emberhez eljusson.

Közben a Fidesz közleményben cáfolta Pikó Andrást a Népszavának, mint írják: Tévedett Pikó András, nem Kocsis Máté önkormányzata tüntette ki a pedagógiai asszisztenst
Így az sem helytálló, amit a jelenlegi józsefvárosi polgármester írt, nevezetesen, hogy a nagyobbik kormánypárt helyi szervezete „ismeri” a videóival hírhedtté vált férfit.

Amúgy Pikó András által hivatkozott, 2015-ös cikk szerint az önkormányzat és a Klebelsberg Központ (akkori nevén KLIK) VIII. tankerületének közös pedagógusnapi ünnepségén kapott elismerést B. Zsolt. A díjat a férfi  valóban nem az önkormányzattól, hanem az állami intézményfenntartó józsefvárosi tankerületétől kapta.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: