Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hiller István, az MSZP választmányának elnöke tegnap az ATV Egyenes beszéd című műsorának volt a vendége, ahol többek között az elég kemény kritikát fogalmazott meg az elitista politikusokról.

Hiller István egy zuglói lakossági fórumról érkezett az ATV stúdiójába, ez adta Rónai Egonnak a témát, aki az MSZP-s politikust az ilyen típusú fórumok jelentőségéről és hasznosságáról faggatta.

Hiller a kérdésekre elmondta, hogy az a politikus, aki bezárkózik és barlangokból üzenetekkel, vagy néha egy-egy TV stúdióból fogalmazza meg az élet nagy érzéseit, azt egy idő után el kell zavarni.

Az MSZP-s vezető azt is elmondta, hogy szívesen vásárol egy pesterzsébeti pékségben, van kedvenc virágárusa, van kedvenc étterme: egyszerűen azt akarom mondani, hogy állandó kontaktusba lenni az emberekkel, hogy együtt állunk sorba a postán a csekket feladni, ez sokkal többet jelent, mint egy jól megszervezett fórum.

Arra a kérdésre, hogy az emberek ilyenkor mit mondanak, Hiller elmondta, hogy inkább beszéljünk arról, mit néznek. Most az emberek sajnos az árcédulákat nézik az üzletekbe. Ma is volt vásárolni, ahol megszólították és elmondták neki, hogy ez nem mehet így tovább, csináljanak már valamit.

Ez egy természetes érzés, szerinte nem elég azt mondani egy stúdióból, hogy elég volt és takarodj, hanem egy normális országban törődni kell az emberek véleményével is- így foglalható össze Hiller István gondolata

A parlamenti politizálás értelméről elmondta: jó néhány ellenzéki elindult egy választáson, engem Pesterzsébeten megválasztottak egyéni képviselőnek, én nem fogom azt megtenni, hogy nem járok be a munkahelyemre. Részt kell venni a parlamenti munkába, ami nem azt jelenti, hogy csak ott kell lenni.

Az MSZP politikusait meg lehet találni nem csak a parlamentben, hanem Pécstől Szolnokig és Sárospatakig mindenütt jelen vannak. Arra akartam felhívni a figyelmet, hogy az a politikus, aki bezárkózik posztok mögé, de nem mer beállni a pénztárnál a sorba, ahol előtte is meg utána is választó van, abból nem lesz sok minden.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: