Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az MSZP a többi ellenzéki párttal együtt országgyűlési vizsgálóbizottság létrehozását kezdeményezte a Völner-Schadl üggyel kapcsolatban. A vizsgálóbizottság legfontosabb feladata lenne, az alábbi 4 kérdésnek a megválaszolása

Az ellenzék összefogva követeli a Völner-Schadl ügy alapos kivizsgálását, mely az elmúlt évek legnagyobb kormányzati korrupciós botránya.

A Központi Nyomozó Főügyészség vádirata szerint Schadl György, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke 2018 májusa előtt kialakított egy korrupciós kapcsolatot Völner Pállal, az Igazságügyi Minisztérium korábbi parlamenti államtitkárával.

Ebben az ügyben Schadl György rendszeresen, összesen legalább 83 millió forint összegben adott készpénzt a politikusnak, aki a befolyását kihasználva segítette Schadlt.

A vizsgálóbizottság célja válaszokat kapni többek között olyan kérdésekre, mint:

Kikre gondolt a korrupcióval vádolt volt államtitkár, Völner Pál, amikor azt mondta az egyik felvételen, hogy a vallomásától „meginoghat” pár ember széke? Talán a Fidesz egyes parlamenti képviselőire vagy az Orbán-kormány minisztereire célzott?

Milyen személyi összefonódások jelentkeztek a korrupcióval érintett ügyekben? Mit jelent, ami Varga Juditról, illetve a 60-70 országgyűlési képviselőről elhangzik alehallgatott telefonbeszélgetésekben?

Azért indultak újra a kilakoltatások az elmúlt fél évben, és azért lökte a végrehajtói maffia karjaiba a magyar családok ezreit az Orbán-kormány, mert a végrehajtókfideszes politikusokat, kormánytagokat fizettek le?

Hogyan tudott a végrehajtói kar elnöke a nyomozati anyagok szerint legalább 884 millió forintot beszedni az általa álláshoz segített végrehajtóktól? Hány családot, gyermeket, idős embert raktak jogellenesen az utcára Schadl ténykedése alatt haszon reményében?


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: