Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

„Húsz éve várja Szekszárd, Dombóvár, Bonyhád és túloldalt Bács-Kiskun megye, hogy az M-9-es út, ahogy megígérték megépüljön” – kezdte felszólalását Harangozó Tamás, az MSZP frakcióvezető-helyettese, országgyűlési képviselője, a parlament hétfői ülésnapján, amikor az autópálya megépülésével kapcsolatban tett fel kérdéseket Lázár János építési és beruházási miniszterhez.

Néhány éve hidegzuhanyként érte az embereket, hogy a kormány egy újabb nyomvonalat jelölt ki és úgy tűnt, hogy az M-9-es autóút nem Szekszárd térségében fog megépülni. Gulyás Gergely elismerte az alternatív útvonal meglétét, de ígéretet tett arra, hogy olyan döntés fog születni, melynek Szekszárd és térsége nem lesz vesztese.

Harangozó Tamás elmondta, ez azt jelenthette, hogy a két nyomvonal egyszerre fog megépülni. Gulyás Gergely továbbá azt is elismerte, hogy a kormányzati döntés még nem született meg.

2022 márciusában azonban, a választási kampány hevében Horváth István, Szekszárd fideszes országgyűlési képviselője a következőt írta ki Facebook oldalára: „Az M-9-es autópálya Szekszárdot érintő nyomvonalon épül meg.

Minden ezzel ellentétes híresztelés valótlanság, politikai zavarkeltés a baloldali politikusok részéről…” Harangozó Tamás ezért most, egy év elteltével, kérdezte Lázár Jánost, hogy miután az építkezésnek nyoma sincs, mégis mi várható az autópálya kapcsán.

„Hol van az a kormánydöntés, ami kijelölte az M-9-est? Mikor épül meg az M-9-es Szekszárd-Dombóvári szakasza és a Bács-megyei szakasz, vagyis úgy is kérdezhetném, hogy megépül-e” – tette fel kérdéseit a már évek óta húzódó üggyel kapcsolatban a szocialista politikus.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: