Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Korda György és Balázs Klári sikere a mai napig töretlen: a koncertjeik miatt folyamatosan járják az országot. Ám a népszerűség és a csillogás ellenére is vannak olyan pillanatok, amelyek nehezebbek, de ekkor ott vannak egymásnak, hogy segítsenek a másiknak.

– Az élet nem mindig rózsás. Nekünk is vannak nehézségeink, egészségi problémáink, mint minden embernek. A házasságunkban inkább én vagyok az, akit meg kell vigasztalni. Ugyanis időként szomorkodom, amikor eszembe jut a korom, illetve az, mennyi feladat áll előttem; ilyenkor Klárika viccelődéssel elveszi a nehézségek élét – mesélte Korda Gyuri bácsi a hot! magazinnak.

A házaspár 1982-ben házasodott össze, azóta nagyon sok mindent megtapasztaltak együtt és külön is: Gyuri bácsi például már egész fiatalon azt, hogy az élet bár sokszor nehéz, sok esetben teljesen váratlan helyekről érkezik a segítség: így volt ez vele is, amikor be kellett vonulnia katonának, noha akkor már sikeres énekesi karrierje volt. Két évet töltött szolgálatban.

– Amikor leszereltem, meg voltam győződve róla, hogy vége a karrieremnek, ugyanis attól tartottam, hogy ennyi kihagyás után elfelejtettek az emberek. Miután hazaköltözhettem a laktanyából, otthon ültem, azon gondolkodva, mihez kezdjek az életemmel. Majd hirtelen megszólalt a telefon, a Béke szálló igazgatója hívott.

Azt mondta: „Gyuri, el fogsz késni, mert tízkor kezdődik a műsor!” Olyan mértékben meghatódtam ezen a mondatán, azon, hogy ennyi idő után is számítanak rám, hogy konkrétan elsírtam magam. Akkor értettem meg igazán, mi az emberi jóság és segítőkészség – idézte vissza az emlékeit.

Ha valakik, akkor Kordáék azok, akik tudhatják a jó párkapcsolat receptjét. Klárika elárulta, mit tanácsol a jövő generációinak a harmonikus párkapcsolat elérése érdekében:

– Azt üzenem a fiataloknak, hogy ne akarják megváltoztatni a párjukat, hanem próbálják elfogadni a másikat olyannak, amilyen. Egy veszekedés után ne szakítsanak azonnal, hanem várjanak negyed órát, majd puszilják meg egymást. Ezt mi mindig így csináljuk.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: