Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Igen, mindent tudunk rólad- így kezdi válaszát Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője, Jámbor András, Józsefváros és Ferencváros oszágyűlési képviselőjének levére, melyben Jámbor arról ír, hogy  Kocsis volt kabinetfőnöke most éppen a titkosszolgálatokért felelős államtitkár

Kocsis Máté egy igencsak fenyegető hangvételű felütéssel kezdi válasz levelét Jámbor András, ellenzéki képviselő levelére. Jámbor sajtótájékoztatót tartott, amelyen bejelentette, hogy a rendőrök megszüntették az eljárást a Szikra egyik aktivistája ellen az antifa támadásként elhíresült ügyben.

Az ellenzéki politikus a fejleményekről Facebookon is írt: a kormány, Kocsis Máté és a szélsőjobboldali média hónapokon keresztül hazudtak az antifa-üggyel kapcsolatban. Meghurcoltak minket, mert az elesettek melletti kiállást képviseljük, a megélhetési válság idején az elit felelősségét kérjük számon és felhívjuk a figyelmet a végrehajtói maffia ámokfutására.

Majd  Jámbor hozzáteszi, hogy Kocsis Máténak le kell mondani! A hatalom felelőssége vitathatatlan. Kocsis az antifa-ügyet felhasználva hónapok óta próbál ellehetetleníteni és erőszakosnak nyilvánítani engem és a Szikrát is – miközben ő, és a hatalom az, aki ártatlanul börtönöz be embereket.

Kocsis Máténak nyilván érdekelt benne, hogy besározza a mozgalmat és engem is, hiszen az ő volt választókerületének országgyűlési képviselője vagyok. Kapcsolatai is megvoltak az uszításhoz – volt kabinetfőnöke most éppen a titkosszolgálatokért felelős államtitkár. Követeljük, hogy Kocsis Máté mondjon le az ügyben vállalt szerepe miatt.

Kocsis Máté erre az írásra reagálva küldött Jámbornak egy igencsak fenyegető hangvételű választ:

Igen, mindent tudunk rólad. Magyarország felforgatásán dolgozó, békétlenséget szító, külföldről támogatott kommunista szélhámos vagy. Semmi több. A nyugati antifa barátaid az erőszak számtalan formáját alkalmazzák politikai céljaik elérésére, és ezt a “kultúrát” igyekszel meghonosítani itthon is. Nem fog menni.

Hát nehéz erre éhjgyomorra mit mondani.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: