Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Momentum Mozgalom ferencvárosi képviselője Baranyi Krisztina Fidesszel történő együtt szavazásáról számolt be a Facebookon, Baranyi is visszafideszesezet. 

Takács Zoltán, a Momentum Ferencvárosi képviselője arról számolt be, hogy beterjesztett egy javaslatot melynek a célja az volt, hogy azokat akik nem szedik össze a kutyaürüléküket, könnyebben meg lehessen büntetni.

A képviselő legnagyobb megdöbbenésére, a Fidesszel együtt Baranyi Krisztina, polgármester is leszavazta a javaslatot. Takács egyébbként már egy mükődő szabályozást szeretett volna meghonosítani a Ferencvárosban.

Terézváros még 2022. öszén vezette be -német példára-, hogy 50 ezer forrintra büntethetik azokat a kutyásokat, akiknél kutyasétáltatáskor nincs ürülékzacskó, ezzel is ösztönövze a kutyatartókat, hogy vigyázzanak az utcák tisztaságára.

A képviselő azt írja, hogy nem adja fel, újra a testület elé fogja hozni az előterjesztését, mert úgy gondolja, hogy minden ferencvárosi érdeke (kutyásoké és nem kutyásoké), hogy közterületeinken kevesebb legyen a kutyaürülék.

Baranyi Krisztina, polgármester arról nem számolt be, hogy miért nem támogatta, a Momentum köztisztasági javaslatát, viszont riposztként felidézett egy esetet, amikor a Momentum a Fidesszel szavazott együtt:

A szokásos Fidesz – Momentum – Jobbik együttműködés megakadályozta, hogy a ferencvárosiakat levélben vagy e-mailben tájékoztathassuk pl ingyen koncertjegyekről, gyógyszer- és rezsitámogatásról, bérlakás pályázatokról, veszélyeshulladék gyűjtésről, egészségügyi szűrővizsgálatokról, vagy bármely más közérdekű információról- írja a polgármester.

A sajtó állapotokat jól jelzi, hogy a Ferencvárosi történésekről igencsak egyoldaluan számol be a sajtó rendszeresen. Baranyi Momentumot kritizáló posztjáról több médium is beszámolt, míg Takács beszámolójáról, mindegyik médium mélyen hallgatott.

Alig van egy hónapja, hogy a Momentum elnöke Dr. Gelencsér Ferenc bejelentette, hogy a Momentum támogatja Baranyi Krisztina újraválasztását. A párt elnöke el is nevezte  az LMP-Kutyapárt- Momentum-Párbeszéd alkotta Baranyi-szövetséget: legerősebb szövetségnek.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: