Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Karácsony Gergely egy Facebook posztban tette helyre a Magyar Nemzetet, a főpolgármester szerint füllentenek arról miért nem lesz ott Tarlós István a metró avatáson 

Holnap átadjuk a M3-as metró teljes szakaszát az összes állomással együtt. Óriási siker ez, nem csak a jelenlegi városvezetésnek, hanem az egész országnak. Egy normális országban a legtermészetesebb dolog, hogy az önkormányzati ciklusokon átívelő beruházás záróeseményére a jelenlegi főpolgármester meghívja hivatali elődjét, aki nélkül ez a beruházás biztosan nem valósulhatott volna meg.

És persze már hallom a hangokat, hogy Magyarország nem egy normális ország. De éppen ezért lenne fontos, hogy viselkedjünk normálisan, mert hiszem, hogy így előbb-utóbb az országunk is az lesz. Ahogy az egyes szakaszok átadására, úgy a teljes öt és fél éves beruházás záróeseményére is meghívtam a Tarlós Istvánt.

Levelemben arra is megkértem, hogy ő is mondjon beszédet ebből az alkalomból. Válaszlevelében arról tájékoztatott, hogy nem tud részt venni az eseményen, amit én természetesen tudomásul veszek. Azt a sunyi manipulációt azonban nem vagyok hajlandó tudomásul venni, amit a válaszlevelet szelektíven nyilvánosságra hozó lakájmédia követett el. Azt sugallják ugyanis, hogy Tarlós István a beruházás befejezésével kapcsolatos elégedetlensége miatt marad távol.

Hát akkor álljon itt egy idézet, ami valamiért kimaradt a Magyar Nemzetből. „Gratulálok Önnek az M3-as felújítás sikeres befejezéséhez, ami végül joggal tekinthető két városvezetés és a Kormány közös sikerének.” Miért kell hazudni és viszályt szítani azon ritka pillanatok egyikében, amikor közösen ünnepelhetnénk egy valóban közös sikert? Nekem soha nem esett nehezemre megdicsérni az elődeimet vagy akár a kormányt, ha valamit jól csináltak; ez ad hitelt a kritikáimnak, amire sajnos sokkal többször van szükség.

De éppen azért, olyan jó lenne legalább néha közösen örülni valaminek. Ezt az élményt akarják most elvenni tőlünk. Nem tőlem, nem az ellenzéktől, hanem mindenkitől. Lerombolni, tönkretenni mindent, az utolsó kis eresztékeket is, amik még összetartják ezt a hazát. Én ez ellen minden erőmmel küzdeni fogok. Holnaptól tehát teljes szakaszon jár a M3 metró, hazánk legfontosabb közösségi közlekedései szolgáltatása.

Köszönet az Európai Uniónak, a Magyarország Kormányának, az előző városvezetésnek, a kivitelezést levezénylő BKV-nak, a metrópótlást megszervező BKK-nak, a tervezőknek, a kivitelezőknek és annak a sokszázezer utasnak, akiknek évekig nélkülözniük kellett a metrót. Magyarország jobb hely lesz az új metróval. És még sokkal jobb lehetne a méltányosság minumumára képes politika kultúrával.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: