Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője  szomorú adatokat hozott nyilvánosságra Magyarország gazdasági helyzetéről közleményében

A magyar kormány 25 százalékos pénzromlást, és 40-50 százalékos élelmiszer drágulást hozott össze, miközben jelentős, 14,1 százalékos reálbércsökkenést és a nyugdíjak leértékelését tapasztalhatjuk. Eközben az ország felzárkózásához szükséges uniós források megszerzésének ügyében sem sikerült előre lépni- írj az MSZP frakcióvezetője közleményében

Tóth Bertalan arra is felhívja a figyelmet, hogy a  gazdaság már 9 hónapja van recesszióban, a Mészáros-érdekeltségek még nyilván bírják tartalékkal, de a lakosság egyre nehezebb helyzetben van.

Az MSZP-s politikus leszögezi, hogy eközben milliókkal, illetve százezrekkel emelték az államtitkárok, hivatali vezetők és állami cégvezetők fizetését, Orbán Viktor miniszterelnöknek pedig 135 százalékkal emelkedett a fizetése.

Az adónkat erre költik, miközben egyre kevesebb a tanár, egyre nagyobb a válság az egészségügyben és a szociális ágazatban.

Ma az a helyzet, hogy a kormányzati propagandának van minisztériuma, de nincs önálló Oktatásügyi Minisztérium. A minőségi oktatásért, a tanulás szabadságáért kiálló fiatal hangját a hatalom könnygázzal, gumibottal, sokkolóval és megfélemlítéssel próbálja meg elnyomni.

A kormány sajnos az államnak kiszolgáltatott, engedelmes alattvalók tömegét szeretné kinevelni az iskolákban, emiatt mennek külföldre a legjobban teljesítő diákjaink, emiatt menekül, aki teheti az állami iskolákból a magániskolákba. A jelenlegi rendszer nemhogy felszámolná, inkább felerősíti az otthonról hozott hátrányokat.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: