Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Meglehetősen súlyos dolgokról szerzett tudomást a Media1 azzal kapcsolatban, miért nem közölt hírt a TV2 hírportálja, a Tenyek.hu április 29-én egész nap arról, hogy meghalt az egykori műsorvezetője.

Teljesen elhallgatta április 29-én a Tények hírportálja, a tenyek.hu Vágó István halálát, így a TV2 közönsége csak este, a Tények című tévéműsor adásából értesülhetett a csatorna volt műsorvezetőjével történtekről, ami egyébként szinte minden más portálon végigsöpört aznap.

Este a tévécsatorna hírműsorában ugyan végül szó esett a Vágó Istvánnal történtekről, de abban egyetlen szóval sem említették meg, hogy egykori műsorvezetőjük az elmúlt években a DK (Demokratikus Koalíció) színeiben politizált, vagy hogy a műsorvezető halálát a DK jelentette be, és hogy a párt a saját halottjának tekinti a műsorvezetőt.

A Media1.hu több TV2-s munkatárstól és üzenetváltásból is úgy értesült, hogy eredetileg elkészült a hír időben, de végül főnöki utasítással megtiltották a szöveget készítő munkatársnak, hogy azt publikálja.

Szakmailag és emberileg ennél is megdöbbentőbb, amiről a Media1 több informátora útján is tudomást szerzett. A TV2 belső ügyeire közeli rálátással rendelkező több, névtelenséget kérő forrásuk megerősítette és ennek alátámasztására üzenetváltást is megmutattak, mely szerint a Tenyek.hu portál szerkesztőségében egy munkatárssal elkészíttették április 29-én a reggeli órákban a szomorú fejleményről szóló hírt, sőt a munkatársat főnöke, a felelős szerkesztő még sürgette is, hogy minél előbb készüljön el az anyaggal.

Eleinte tehát még fontosnak tartották, hogy a halálesetről gyorsan beszámoljanak a TV2 hírportálján. Azonban a hír végül – a TV2 több munkatársa körében is felháborodást kiváltva – nem jelenhetett meg, hiába készült el vele a portál munkatársa.

Ennek oka az volt az üzenetváltás és az informátoraink szerint, hogy felsőbb utasításra a hír nem mehet ki. A Média1 azt is írja még , hogy a TV2-s munkatársak körében is nagy felháborodást váltott ki az, hogy nem számolhattak be a Vágó Istvánnal történtekről a tenyek.hu hírportálon.

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: