Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Gálvölgyi János május elején került kórházba, egy ország szurkolt az ismert színész- humorista felépülésért. Most a Blikk elképesztően lélekemelő dolgokról számolt be: Gálvölgyi újra színpadra állt, s megérezhette a közönség valódi szeretetét.

 

Gálvölgyi János kálváriáját egy ország figyelte. Május elején az ismert színész-humorista kórházba került. A légzési nehézségekkel küzdő művészt családja szállította be a kórházba, mivel hiába hívtak mentőt az nem érkezett ki.

Az ügyből komoly felzúdulás lett, vizsgálat indult és egy ország kérdezte, hogy történhet meg az, hogy a mentők egy beteghez egyszerűen nem érnek ki? A közönség szorított Gálvölgyi János felépülésért.

A Blikknek Gálvölgyi elmondta, hogy nem volt tüdőembóliája, hanem bakteriális szív- és légzés tüdőelégtelenségem volt, ami egy fertőzés. Eleinte nagyobb bajnak tűnt, az agyi oxigénhiány miatt. Azt hiszem, rendben vagyok- mondja a színész

Most bő hónappal azután, hogy kórházba került, újra színpadra állt Gálvölgyi János. A Pintér Béla és Társulata péntek esti Marshal Fifty-six című előadásán ismét ő alakította a Marsallt.

A Blikk arról számolt be, hogy az előadás során feszült figyelemmel kísérte a közönség, mikor lép be a népszerű színész, akit aztán olyan vastaps és ujjongás fogadott, amely percekre megszakította az előadást.

A színésznek betegsége miatt több előadást is ki kellett hagynia, de az apjukat kórházba szállító lányai elmondták, hogy a kórházi ágyról is az első kérdése volt, hogy ugrott-e a Pintér Béla. A társulat azóta bejelentette, hogy jövő évtől tagként csatlakozik hozzájuk az eddig külsős Gálvölgyi.

Gálvölgyi a visszatéréséről így nyilatkozott: hogy újra színpadra állok, és ez mindennél többet jelent számomra. Visszatérek a színházba és az életbe. Nem a betegségről, az átélt kínokról kell beszélnem, hanem a színházról. Arról, hogy újra olvasópróbára megyek egy szeptemberi bemutatóra készülve, s arról, hogy megint találkozhatok a közönséggel.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: