Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az inforádiónak egy hosszabb interjút adott Jászai Gellért, aki annak a 4iG-nek az elnöke,  amely nem rég, némi kormányzati segítséggel felvásárolta a Vodafone Magyarországot és a Digi-t is. Kiderült, hogy a két cég hamarosan nevet vált és megszűnik a Digi Mobil.

Jászai Gellért az 4iG csoport elnöke az interjúban elmondta, hogy 4iG nem csak Magyarországon vásárolt telekommunikációs  cégeket, hanem Albániában is.

Mint fogalmazott, az összeolvasztott két albán távközlési cégünket is ugyanezzel a „ONE” névvel márkáztuk újra, és ez a kampány most is zajlik. Úgyhogy nem csináltunk titkot abból, és nyilvánvaló, egy márkát szeretnénk nemzetközileg használni majd.

Ez minden nemzetközi cégnél, amely lakossági termékeket ad el, alapvetés. Tehát a ONE márkanév lesz várható majd Magyarországon is. Azért nem tudok még biztos vagy pontos időpontot mondani, mert ezen jelenleg is dolgoznak a szakemberek.

Ez nem egy olyan egyszerű kérdés. Hiába van meg a márka, hiába van meg a logó meg a színek, tulajdonképpen minden ahhoz, hogy akár holnap is meg lehessen csinálni, ennél sokkal komplexebb kérdésről van szó – fejtett ki az elnök.

Az interjúból egy másik fontos változás is kiderül, ami 200 ezer mobiltelefon előfizetőt biztos érinteni fog.
Négy éve indult  a másik felvásárolt cég a Digi Távközlési Kft. mobilszolgáltatása Magyarországon. A hálózatuk üzemeltetését júniustól átvette a velük egy cégcsoportba tartozó Vodafone Magyarország, aminek az oka, hogy a működésracionalizálás részeként lekapcsolta a tulajdonos a DIGI hálozatát.. A nagyjából 200 ezer ügyfél onnantól a Vodafone infrastruktúráját használja az év végéig. Akkor fognak megszűnni a jelenlegi tarifák is.

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: