Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A NER kedvenc Tóth Gabi hatalmas felfedezést tett a szintén NER kedvenc TV2 kamerái előtt, rájött arra, hogy nem szereti őt mindenki.  Tóth Gabi abban bízik, hogy  mert ismert ember, ezért sokkal többen szeretik is.

„Nekem is vannak emberek, akiket nem kedvelek. Engem sem kell mindenkinek kedvelni. Tehát én vállaltam, hogy megosztó személyiség vagyok, vibráló vagyok. Valakinek túl sok, túl ömlengős, de vannak, akik engem pont ezért szeretnek” – panaszkodott Tóth Gabi, NER kedvenc énekesnő a TV2 kameráinak.

Tóth Gabi szerint, évek óta egy gyűlölethadjárat indult ellene, nemrég pedig döbbenetes kommenteket kapott, amit már ő sem hagyott szó nélkül és videóban reagált a kritikára.

Az énekesnő azzal nyugtatja magát, hogy ez nem feltétlenül neki szól, egész egyszerűen mindig találnak valakit, akin levezethetik a felgyülemlett feszültséget, az elmúlt időszakban pedig ő az.

Majd egy igen csak érdekes véleményt fogalmazz meg az őt nem kedvelőkről: „Nagyon sok fizetett troll van és az oldalamon lévő negatív kommentelők nagy része azok kamu profilok. Igazából ez egy sikk most.

Bár a hétköznapokban nem találkozik rosszindulatú beszólásokkal, a közösségi oldalain annál inkább, de nem tiltja le a kommentelést. Sokan nem szeretnek engem- mondja ki a Tóth a lényegi felfedezést.

Tóth azt is kifejt, hogy „Egy szabad országban élünk, mindenkinek van joga véleményt nyilvánítani, az már más kérdés, hogy ez már túlmutat a vélemény nyilvánításon szerintem. De főképpen azért nem tiltom le, mert nagyon sok ember van, aki szeret engem és oda akar kommentelni és meg akar engem védeni és azt mondja, hogy kiállunk érted és én igyekszem minden erőmet feléjük fordítani” – tette hozzá.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: