Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ki ne szeretne legózni, pofon egyszerű volt hogy ebből érdemes lehet egy vetélkedőt is rendezni. Az RTL Klub ezt lépte most meg. 

Az őszi műsorsávba tűzte az RTL a képernyőjére a LEGO Masters című vetélkedő. A Lego Masters egy nemzetközi vetélkedő, amelyben a csapatok versenyeznek a legjobb Lego projekt megépítéséért.

Az eredeti műsort 2017-ben mutattatták be Britaniában, azóta más országok is adaptálták a formátumot. Többek között Németországban Szlovákiában, Csehországban, Lengyelországban és Norvégiában is hatalmas sikerrel futott a show műsor.

Most  közleményben jelentette be  az RTL Magyarország, hogy elhozza Magyarországra is a Lego Masters-t és elindította a toborzást az ősszel induló vetélkedőjébe, ahová várja a játékosok jelentkezését:

„Egy műsor, ahol a kreativitásnak csak a képzelet szab határt! A fergeteges építményekkel és különleges megoldásokkal teli vadonatúj vetélkedő magával ragadta már a közönséget világszerte – az Egyesült Államoktól Németországon át Kínáig a műsor nagy sikerrel ülteti le a képernyők elé a nézőket, a legfiatalabbaktól az idősebbekig.

Az izgalmakkal teli új műsor, várja Magyarország legnagyobb LEGO rajongóit, hogy elképesztő alkotásokat építsenek a világhírű színes kockákból. A párban versenyző játékosok próbára teszik ötleteiket, kreativitásukat és precizitásukat annak érdekében, hogy elnyerjék a fődíjért járó pénznyereményt és ők legyenek az ország legtehetségesebb amatőr LEGO építők.

A versenyzők hétről hétre új kihívásokat kapnak, ahol lehetőségük nyílik megmutatni fantáziadús terveiket és technikai képességeiket, amelyeket a LEGO szakértő zsűri bírál el. A párosok hosszú órákon át dolgoznak, hogy minél különlegesebb alkotásokat építsenek kizárólag LEGO kockák segítségével. A játékosok minden adásban azért küzdenek, hogy lenyűgözzék bíráikat és eljussanak a fináléig, ahol egy páros elnyeri a LEGO Masters címet és a győztesnek járó 10 millió forintos fődíjat.”

Az RTL legújabb vetélkedője a LEGO rajongók jelentkezni a www.rtl.hu/legomasters oldalon tudnak.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: