Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kuhár Bence neve onnan lehet ismerős, hogy ő a Youtube-on az egyik legnézettebb közlekedési tematikájú tartalom készítő. A videós elég sokszor szokta kifejteni álláspontját a közlekedést érintő témákban is. Most Lázár János közlekedésért is felelős miniszter küldte meg elég világosan.

Az Orbán-pártnak a kommunikációs gépezete messze földről híres. Valakik azt mondják, hogy orcátlanul tudnak lódítani, s valóban ömlenek ránk a különböző megszorítások. Lázár János az egyik főfelelőse a nadrágszíj meghúzásnak, aminek az egyik állomása, hogy hamarosan 10 magyarországi vasútvonalon leáll a vonatközlekedés.

Minden irányból nézve gázos dolog ez, csak a Fidesz kommunikációs osztályán nem, ugyanis az alábbi poszttal akarták bizonygatni, hogy ennél csodálatosabb döntés, igazából nincs is a földön:

Nekünk az utazók biztonsága az első!- kezdi Facebookon a bejegyzést Lázár János, aki szerint nem más történik, mint hogy 10 mellékvonalon augusztus 1-től kicserélik a közlekedési eszközöket. A régi, elavult vasúti szerelvények helyett új, légkondicionált buszok fognak közlekedni. Az útvonalak a régiek, az eszközök újak: állomástól állomásig, gyorsan, kényelmesen és biztonságosan elviszünk mindenkit!
A fenti arcpirító nagy propaganda hazugság mellett nem tudott elmenni szó nélkül Kuhár Bence, aki egyetlen és világos kommenttel elég alaposan megküldte Lázár Jánost:
Van pofád ezt fejlesztésnek eladni??? Ez olyan bicskanyitogató, hogy ennél kevésbé proli nem tudtam lenni….- írja a Youtube videós
Nem csak Kuhár volt az egyetlen, aki erős kritikával illette a Lázár miniszter propaganda gondolatait:
A kormány a magyarországi mellékvonalak tudatos lepusztításával, majd megszüntetésével a vidéken élő emberek érdekeivel, a magyar gazdasággal és az európai trendekkel megy szembe. Európa szerencsésebbik fele nem leállítja, hanem fejleszti vasútvonalait- írja Árpád Lázárnak
Aztán jön egy hölgy, aki szépen türelmesen elmagyarázza Lázár Jánosnak, hogy miért beszél oltári nagy baromságot: Az a baj, hogy a buszokkal tovább tart az út. Ugye a vonat nem kering. A busz bemegy a városokba, faluba és minden sarkon megáll. Lámpa, közlekedési dugó. Elég ha egy traktor megy előtte.
Majd Dániel ezzel a kommenttel végérvényesen kiüti Lázár Jánost: Akkor a MÁV miért ezt írja: „Így a módváltásba bevont 10 regionális mellékvonal esetében hangsúlyosan nem az utasbiztonsággal kapcsolatos kérdések indokolják az autóbuszos vonathelyettesítő járatok közlekedtetését”

Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: