Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az ingatlan.com-on árulják Torgyán József egykori luxus villáját, már az ár is borsos 950 millióért, tehát négyzetméterenként több mint 2,9 millió forintért lehet valaki tulajdonosa jobboldali pártelnök egykori otthonának.

Ennek a hirdetésnek a kapcsán megdöbbentő részletek kerültek nyilvánosságra az egykori Torgyán-villa kapcsán.  A politikus még 2000-ben vásárolta a villát, de már akkor is botrányba keveredett, ugyan is Torgyán egyszer „kifelejtette” a vagyonnyilatkozatából az ingatlant. A politikus ezt később azzal indokolta, hogy nem akarta, hogy a bűnözők megtudják, hogy hol lakik.

A 2017-ben elhunyt jobboldali politikus házának adottságaira azonban csak most derült valójában fény. A XII. kerületi, panorámás Torgyán-villa egy 1200 négyzetméteres telken fekszik, és szauna is van benne.

Maga az épület 324 négyzetméteres, hat szoba van benne három szinten, neves építész tervei alapján készült és kifogástalan műszaki állapotban van.

A három szintes épület alsó szintjén, dupla garázs, gépészet, háztartási helyiségek, szauna, vendégszoba és tágas, kertkapcsolatos előtér kapott helyet. A földszinten fogadótér, nappali, étkező konyha, gardróbszoba található, terasszal, közvetlen kertkapcsolattal.

Az emeleten hálószobák, tárolók, fürdő és egy panorámás, teraszkapcsolatos dolgozószoba található. A szinteket belső lépcső köti össze, a lift helye rendelkezésre áll, magyarul Torgyán egykor még liftet is tervezett az luxus villájába

A néhai politikusnak emléktáblája is van a kerítésen, amit 2021-ben állított a hegyvidéki önkormányzat. Akkori hírek szerint egyébként 50 millió forintért vásárolta meg az ingatlant, a felújítási munkák után villájának értékét 100-120 millióra becsülték, most jóval többért árulják.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: