Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Blikk arról ír, hogy a vasárnap hajnalban a Sziget fesztivál bejáratánál a rendőröknek ellenszegülő vállalkozó nem volt más, mint a Club Tihany Üdülőközpont Zártkörűen Működő Részvénytársaság vezérigazgatója, Szetlik Gergő. A fiatal milliárdos befolyásos rokonsággal rendelkezik, a nagybátyja ugyanis Habony Árpád, a miniszterelnök tanácsadója.

 

Blikk cikke alapján beszámoltunk mi is arról, hogy vasárnap nem sokkal 0 óra után a Sziget fesztiválról botrányos viselkedése miatt kidobtak egy fiatal férfit. Az ittas személy ezután a rendezvény bejáratát biztosító rendőrökkel kezdett el kötekedni, többször is megfenyegetve őket azzal, hogy kormányközeli kapcsolatai, rokonsága folytán a zsaruknak meggyűlhet a baja, ha nem az ő kívánsága szerint intézkednek.

A rendőrök természetesen nem engedelmeskedtek neki, hanem igazolásra szólították fel, amit a férfi megtagadott, ellenszegült, előállították. A bilincselés közben az intézkedés alá vont személy ellenállást tanúsított, karját megfeszítette, súlyos sérülést szenvedett. A rendőrök mentőt hívtak hozzá, sérülése ellátása közben az is kiderült, alkoholos befolyásoltság alatt állt.

Most a Blikk azt írja, hogy az eset szemtanúi szerint az intézkedés alá vont, a Szigetről kiutasított férfi Szetlik Gergő, tihanyi szállodaigazgató, akinek hoteljében rendszeresen szerveznek kormánypárti rendezvényeket, konferenciákat, legutóbb a végrehajtói kamara tagjai is ott tanácskoztak egy wellnesshétvégén.

Szetlik Gergő 2020 előtt médiakoncesszióban volt sikeres, testvérével együtt tulajdonosai voltak a Gong rádiónak is, majd tulajdonjogukat három éve Mészáros Lőrinc médiabirodalmának adták el.

Szetlik ezután került a tihanyi luxushotel élére, mint a menedzsment legfiatalabb tagja vezérigazgató lett, úgy, hogy korábban nem szerzett gyakorlatot egy ilyen mérvű idegenfogalmi cég vezetésében.

Szetlik Gergő testvérével együtt az unokatestvéri támogatottság mellett édesanyjukon, Pápa Marianne-on keresztül jutott az üzleti érdekeltséghez. Néhai édesapjuk az a Szetlik Ferenc volt, aki cégével többek közt az egykori Józsefvárosi, MÁV-telepen levő, azóta felszámolt kínai piac biztonságáért felelt.

Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója korábban arról beszélt, hogy Portik Tamást a rendőrségi rajtaütéskor Szetlik édesanyja mellől vitték el, az özvegy erről egy bírósági eljárásban, tanúként történő meghallgatása során azt vallotta, Portik Tamással valójában csak olyan magánéleti kapcsolata volt, ami csak társaságban zajlott. „Társasággal mentek síelni, vásárolni, amelyben Portik is ott volt, illetve párszor járt fenn az irodájában.”


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: