Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Blikk egy nem mindennapi hírt szállított, a Sziget Fesztiválról ki kellett tenni egy erősen ittas férfit, mert olyan alpárian viselkedett. Majd kiderült, hogy a balhézó egy igencsak befolyásos, kormányközeli rokonsággal rendelkező, milliárdos vállalkozó. A NER elit gyerek miután kitették a fesztiválról akkor sem hagyta abba a balhézást, a K-híd közelében vasárnap hajnalban a rendőrségnek  intézkednie kellett vele szembe,  hír amiatt bukott ki, hogy kényszerítő eszközök alkalmazása során eltört a karja.

Szinte már naponta jönnek azok a hírek, amelyek arról árulkodnak, hogy valójában mennyire is romlott és mocskos az a Fidesz-elit, aki rászabadult az országra. Nincs kitől tartaniuk, így azt hiszik nekik mindent lehet.

Most a Blikk szállított egy történetet, egy Fidesz közeli vállalkozót  botrányos viselkedése miatt dobták ki a Szigetről a biztonsági őrök, a rendezvény területén szolgálat teljesítő rendőrök pedig ellenőrizték és biztosították a kitiltás jogszerűségét.

Az újságnak nyilatkozó szemtanúi szerint a férfi erősen ittas volt, kötekedett, sokak szórakozását zavarta a viselkedése. A lapnak a következőket mondta: Innen akár vége is lehetett volna a műsornak, ha a srác belátja, hogy aznap valóban kicsit túltolta, a piát is meg a botrányos, kötekedő, nőket zaklató viselkedését is.

Ám láttuk, hogy ahelyett, hogy hazaindulna, elkezdett kötekedni a fesztivál bejáratánál posztoló zsarukkal. Fel akarta jelenteni azokat, akik kidobták, aztán meg már minden rendőrt… Elkezdte őket fotózni a telefonjával, mire igazoltatni akarták, ebből keveredett az a csúnya dulakodás, aminek egy karreccsenés lett a vége. A srác nem volt magánál, a pia hajtotta- szögezte le egy az esetet végig néző másik fesztiválozó.

A rendőrség is megszólalt a vasárnap hajnali intézkedéssel kapcsolatban a Blikknek:

„A Sziget Fesztivál biztosítási feladataiban részt vevő rendőreihez 2023. augusztus 13-án 0 óra 35 perckor ment oda egy férfi, aki feljelentést akart tenni a biztonsági őrök ellen, mert azok szerinte indokolatlanul távolították el a rendezvényről.

A férfi korábban megszegte a rendezvény viselkedésre vonatkozó előírásait, és nem volt hajlandó távozni. A rendőrök közölték a férfivel, hogy panaszt a biztonsági cég vezetőjénél, míg feljelentést a közeli óbudai kapitányságon tehet.

A férfi ezt sérelmezte, és azt mondta, feljelenti a rendőröket is. Ilyen esetben a rendőröket írásos jelentési kötelezettség terheli, ezért szükségessé vált a férfi személyazonosságának megállapítása.

A férfi többszöri felszólítás ellenére sem igazolta magát, ezért a rendőrök közölték vele, hogy előállítják. A férfi a jogszerű intézkedéssel szemben ellenszegült, ezért a rendőrök a felszólításokat követően testi kényszert alkalmaztak, megbilincselték, előállították és igazolás megtagadása miatt szabálysértési feljelentést tettek ellene.

A férfivel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. Az előállított karfájdalomra panaszkodott, ezért mentőt hívtak hozzá, akik további vizsgálat céljából kórházba vitték. Az esettel kapcsolatos parancsnoki kivizsgálás az intézkedést jogszerűnek, szakszerűnek és arányosnak minősítette. A BRFK értesítette az ügyészséget is.”

A Blikk megkereste az ügyben érintett vállalkozót is, de eddig nem válaszolt.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: