Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Havas Henrik a Facebook oldalán közölt egy terjedelmes írást, a most megnyíló atlétikai világbajnokság kapcsán. A népszerű tévés kifejti, hogy ebben az országban csak Mészáros Lőrinc álma teljesült.

Nem csak Martin Luther Kingnek volt egy álma, de a két jóbarátnak, Orbán Viktornak és Mészáros Lőrincnek is. A miniszterelnök álma egy budapesti olimpia megrendezése, a gázszerelő valósággá vált álma pedig az, hogy rohadt sok pénzt keressen az olimpiához szükséges létesítmények felépítésével- ezzel a gondolattal kezdi írását Havas

Majd a népszerű tévés arról ír,: hogy a rádióban, illetve a Kossuthon hallgattam a sporthíreket, onnan tudom, hogy 19-én és 20-án komoly versenyeket rendeznek Szilvásváradon a Lipicai Lovasközpontban. Annak idején sokan nem értették, hogy lehet nyolcezres stadiont építeni a Bükk egyik legszebb részén? Most, hogy kezdődik az atlétikai világbajnokság, a kifejezetten erre a célra épített atlétikai stadionban leesett a tantusz.

Havas ki is fejti: Orbán olimpiai álmához nem csak a megnyitó ünnepséghez, meg az atlétikai versenyszámok megrendezéséhez szükséges stadion kellett 170-200 milliárdért, de az olimpián jócskán rendeznek lovas versenyeket is. Hát ahhoz kellett az undorító betonmonstrum a Bükk fennsíkra, 7 milliárdért. Ha valakinek még nem állt volna össze a kép, mind a két stadiont Mészáros cége építette.

Majd Havas Henrik tesz egy cinikus megjegyzést: na, ilyenkor szokott telefont ragadni Bohár Dániel, hogy megkérdezze pártcsaládjának vezetőitől, hogy mégis mibe kerül fenntartani az olimpiai álomhoz rendelt létesítményeket, amiket egyébként a kutya se látogat majd meg.

Az írásában ismertet egy másik történet is: az atlétikai vb-hez tartozik, hogy Békesi Lászlót a szervezők nem hívták meg. Ehhez csak annyit, hogy Békesi távolugróként volt ifjúsági válogatott, aztán a ’70-es-’80-as években a Magyar Atlétikai Szövetség alelnöke, majd elnöke volt, egyébként pedig, ha ez nem is köztudott, de ő volt az, aki Maróthy László társaságában kereste fel a Balatonnál nyaraló Kádár Jánost, hogy a szovjet kérés ellenére a magyar csapat legyen ott a Los Angeles-i olimpián.

Békesiről még annyit érdemes tudni, hogy az úgynevezett reformkommunistákhoz tartozott, egyetemen oktatott, értékes közgazdasági tanulmányokat publikált, volt pénzügyminiszter is addig, amíg Horn Gyula ki nem utálta- vélekedik Havas

Egyetlen mondat a Facebook bejegyzéséből: ,,A VB rendezését elképesztő mértékű pazarlás és minden bizonnyal brutális korrupció jellemzi.” Békesi egyébként abban bízik, hogy sikerül zavartalanul megrendezni a vb-t és a nézők magas színvonalú versenyeknek, kiemelkedő eredményeknek lehetnek tanúi. Ennyit Békesi Lászlóról, akit a szervezők nem hívtak meg. Na és ki a szervezéssel foglalkozó cég vezérigazgatója? Ő Németh Balázs. Na és ki Németh Balázs? Egy senki.- szúr oda egyet zárásképp Havas Henrik


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: