Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Szijjártó Péter behívatta már a török nagykövetet a török diktátor emberei által Budapesten megvert magyar férfi ügyében?- tette fel a kérdést a DK közleményében.

A 24.hu írta meg, hogy a Magyarországra látogató Erdogan török diktátor emberei bántalmazhattak egy magyar férfit Budapesten, akit a TEK-nek kellett kimentenie.

A férfi elmondta a lapnak, hogy éppen a fiával és a feleségével sétált, amikor meglátta a török elnök konvoját. Később a Szabad sajtó útjánál látta, hogy nagy a készülődés: rengeteg felfegyverzett kommandós tartózkodott egy szállodánál.

Kisvártatva megjelent Erdogan is, akit támogatói integetéssel üdvözöltek, Bán pedig bemutatott neki. Elmondása szerint a török elnök arcáról lehervadt a mosoly, amikor elérkezett hozzá az üzenet.Ezt követően három-négy civil ruhás ember jelent meg, lefogták Bánt, majd rángatni kezdték. A férfi úgy véli, hogy Erdogan testőrei támadták meg, hogy ne tudjon mutogatni.

Ekkor TEK-esek érkeztek a helyszínre, akik a támadói és közé férkőztek. A szétválasztás közben a törökök még kiosztottak pár pofont. Bán elmondása szerint az egyikük akcentussal, de magyarul beszélt.

A DK azonnali magyarázatot követel a kormánytól: hogyan lehetséges az, hogy a török diktátor emberei megvernek egy magyar embert Magyarországon, a magyar kormány pedig síri csöndben nézi végig mindezt?

Hogyan lehetséges az, hogy a hazánk európai szövetségeseivel szemben rendszeresen kirohanó Szijjártó Péter külügyminiszter még nem hívatta be a török nagykövetet? Az Orbán-kormány „barátainak” mindent szabad, magyarokat verni is?

A DK szerint az eset világosan megmutatja, hogy milyen jövőt szán a magyaroknak az Orbán-rendszer: az illiberális rendszerek diktátorai előbb-utóbb erőszakkal rontanak rá a velük egyet nem értőkre.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: