Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Gányolás Gárdonyban- akár ezt a címet is lehetne adni a Fidesz gárdonyi polgármesterének a nyilatkozatára, melyet a Telexnek adott a jobbos városvezető. Szerinte a Kutyapárt pontosan tudta, hogyan lehetett volna törvényesen lefesteni a padokat, direkt csinálták így, hogy média balhét tudjanak csinálni.

Magyar Kétfarkú Kutya Párt  saját Facebook oldalán számolt be arról, hogy rendőrök jöttek ki miután Gárdonyban lefestettek két padot. Most az ügyben a Telexnek nyilatkozott a Gárdony fideszes polgármestere

Tóth István polgármester a helyszínen is volt és a lapnak elmondta, hogy egyáltalán nincs rendben, hogy a fővárosból és máshonnan érkező, gárdonyi kötődéssel nem rendelkező emberek idejönnek, „összekenik a padjainkat, amihez engedélyt sem kérnek, majd várják, hogy odaérjenek a rendőrök, és az egészből megpróbálnak politikai hasznot kovácsolni. Sokunk véleménye szerint ők provokátorok.”

Magyarul a polgármester azt állítja kvázi, hogy a Kutyapártnak nem is a padfestés volt a valódi célja, hanem az hogy a jogszabályok tudatos be nem tartásával politikai balhét csináljanak.

Tóth István érdekesség képen elmondta, hogy az  MKKP saját a padfestésről szóló közleményében idézi a kúria által hozott döntést: amelynek értelmében minden idegen vagyontárgy engedély nélküli átfestése, megrongálása bűncselekménynek minősül.

A polgármester a Telexnek azt is hangsúlyozta, hogy a kutyapártosok meg sem próbálták a törvényt betartani: egyeztetni az önkormányzattal felújítási szándékukról, pedig azok a padok önkormányzati tulajdonban vannak.  Azt mondta, ha szóltak volna róla, és elindult volna valamiféle egyeztetés közöttünk, akkor természetesen egészen más lett volna a helyzet.

A polgármester szerint azért is volt problémás a padfestést, mert „Vannak itt olyan helyiek, akik elhunyt családtagjuk emlékére egy-egy padot szerettek volna a város közterületén elhelyezni.  Több ilyen emlékpad van a városban. És akkor idejönnek ezek az idegenek, és kéretlenül lekenik a padjainkat. Ki tudja, milyen színre? Ezzel határozottan kárt okoztak. A padok fa lapjai festés előtt nem lettek lecsiszolva és alapozásra sem került sor” – adott hangot egyet nem értésének a polgármester.

A polgármester szerint emiatt a helyi lakosok nyolcvan százalékát felháborította az önkényes padfestési akció. Szerinte ezek a padok még nem voltak olyan rossz állapotban, hogy indokolt lett volna a felújításuk.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: