Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Juszt László az ismert tévés Facebookon üzent Pesty László Fidesz közeli filmesnek, aki nemrég a Tusványosi egyetemen a Lölő- jelenségről beszélt, majd a Magyar Hangnak kifejtette, hogy pontosan mire is gondolt. 

 

Nem zárnám ki, hogy ennek a becslésem szerint több hónapra prognosztizálható kommunikációs folyamatnak egy adott pontján – hát, ad absurdum – megjelenhetnek nevek” – mondta Pesty László.

Laci, a régi ismeretségünk okán engedj meg egy megjegyzést. Sokmindent átéltünk a rendszerváltást követően. Számomra az egyik legnagyobb tanulság – sokat nem érek ma már vele – hogy az információt nem szabad “pihentetni”, visszatartani. Ugyanis egy ponton túl elvész belőle az erő.

Teszem azt, ma már hiába mondanám el, hogy ki volt az a rendszerváltás idején feltűnt politikus, aki Heves megyében halálos gázolást követett el, és soha nem vonták felelőségre, mert az új hatalom kimosta. Utána pedig olyan magas polcra került, hogy már senki nem is merte szóvá tenni.

Vagy mit érek vele, ha előveszem azokat a dokumentumokat, amelyek bizonyítják, hogy egy másik “új utálatos” családja tele volt besúgókkal, s ő ennek köszönhetően jutott egyetemre. El se hinnék nekem. Vagy túl lépnek rajta.

Lásd Pokornyi Zoltánt, aki azóta is, hogy kiderült a családja múltja maradt a Fidesz megbecsült tagja. Meg aztán tényleg mi köze is van az apja, vagy a nagyapja tetteihez? (Ez is csak azért volt érdekes mert a Fidesz akkoriban az apák és fiúk játékkal diszkvalifikálta az ellenfeleit.)

Másfelől végignéztem milyen canossát járt az ezt kiderítő újságíró, az azóta elhunyt Meruk József.

És – elnézést, hogy ezt írom – de milyen módon nyúltak és nyúlnak bele a mai napig az én és a családom életébe mert megírtam a Kaya Ibrahim ügyet, s Orbán grandiózus egy évig tartó hazudozását a “megfigyelési ügyben”. Pedig még meg is nyertem ellene a pert.
Szóval Laci, vagy megírod amit tudsz, vagy kár vele ijesztgetni.
A régi barátságga: JL


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: